Arrangement

Vijfdaagse strandvakantie

Geniet 5 dagen van het heerlijke strand van Noordwijk en/of Katwijk met de Vijfdaagse strandvakantie van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Met dit arrangement overnacht u vier nachten in ons luxe hotel, dat midden in de prachtige Bollenstreek en vlakbij het Zuid-Hollandse strand ligt. U verblijft in een ruime Comfort hotelkamer of Deluxe hotelkamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en u geniet van 2x een heerlijk 3-gangendiner. Tevens kunt u gebruik maken van alle hotelfaciliteiten en kennis maken met onze veelzijdige omgeving, zoals de leuke en hippe strandtenten op de boulevards van de nabijgelegen kustplaatsen. 

De regio heeft naast het strand nog veel meer te bieden; maak een heerlijke wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen (of kies voor onze fietsverhuur) en ga lekker varen op de Kagerplassen. Een bezoekje aan de dichtbij gelegen historische binnensteden van Leiden en Den Haag is ook een aanrader! 

Wanneer er een derde persoon op de kamer verblijft, wordt er een rolbed op de kamer geplaatst (op basis van beschikbaarheid).

GreenStays

Verblijft u langer in ons hotel? Dan kunt ervoor kiezen om concreet bij te dragen aan een groenere hotelwereld door af te zien van een of meerdere dagen kamerschoonmaak. Voor iedere dag dat u de kamerschoonmaak over slaat wordt door de stichting Pure Benefit een boom geplant, gesponsord door Van der Valk met het geld dat wordt bespaard wanneer u af ziet van de schoonmaak. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt kiezen voor GreenStays.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens