Bollenstreek

De Bollenstreek

Rondom ons Hotel in Sassenheim ligt de zuidelijke Bollenstreek en strekt zich uit van Leiden tot Haarlem. Hier kunt u tochten maken door het pittoreske Warmond, Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom, langs zeeën van kleurrijke bloemenvelden.

Keukenhof 2018

Stop onderweg eens om een bosje tulpen te kopen. Aan de kant van de weg vindt u vele bloemenstalletjes met bloemen vers van het veld. U kunt niet de Bollenstreek verlaten zonder een bezoek te brengen aan de Keukenhof in Lisse. Van 22 maart tot 13 mei 2018 is dit een internationale publiekstrekker. Bloemenliefhebbers vanuit de hele wereld komen de grote diversiteit aan bloemen in bloei aanschouwen. Speciaal voor dit hoogtepunt van het jaar heeft Van der Valk Hotel Sassenheim een Keukenhof Arrangement om heerlijk uit te rusten na een adembenemende dag. Naar verwachting is het Keukenhof Arrangement vanaf begin januari 2018 te boeken. Het is wel mogelijk om alvast een overnachting te boeken voor de Keukenhof periode. 

Bollen en duinen

Ten westen van de Bollenstreek gaan de bollenvelden over in de duinen van de Noordzee. Ook hier kunt u prachtige wandelingen of fietstochten maken. Bij de receptie van ons hotel helpen wij u graag met erop uit tips, routes en fietsverhuur. Bezoek bijvoorbeeld de Noordduinen van Noordwijk. Met z'n uitgestrekte duinlandschap en slingerende fietspaden is dit een prachtige tocht. Naast de Keukenhof kent de Bollenstreek volop andere evenementen zoals de Kaagweek, 3 oktoberfeest in Leiden en de Kerstfair op Kasteel Keukenhof.

Boek een hotelkamer

Ontdek de Bollenstreek vanuit ons hotel. Boek een hotelkamer en geniet van luxe en comfort na een dag vol bloemenpracht. U bent bij ons van harte welkom.