Bollenstreek

Boek een weekend weg

Wilt u een weekend weg of bent u een stedentrip aan het plannen? Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is een uitstekende uitvalbasis voor het maken van allerlei leuke uitstapjes en dagtripjes. Wat dacht u van een bezoek aan de historische stad Leiden?

Leiden

De stad Leiden ligt op nog geen zeven kilometer van ons hotel. Deze bijzondere stad herbergt vele bezienswaardigheden, waaronder de Pieterkerk en de Burcht. De Leidse grachten nodigen u uit voor een boottocht of rondvaarttocht over het water. Ook heeft Leiden een grote diversiteit aan winkels, uitgaansmogelijkheden en gezellige terrasjes aan het water. Daarnaast biedt Leiden een tal aan musea, zoals Museum Volkenkunde, Stedelijk Molenmuseum de Valk, het Rijksmuseum van Oudheden, Japanmuseum SieboldHuis en Rijksmuseum Boerhaave. Uiteraard is Corpus ‘een reis door de mens’ meer dan een bezoek waard!

U bereikt de stad Leiden vanaf ons hotel al in vijf minuten vanaf NS Station Sassenheim of in 10 minuten met de auto. Parkeren in Leiden is mogelijk in verschillende (betaalde) parkeergarages en (bewaakte) parkeerterreinen. Bent u een sportieveling? Stap dan op de fiets! Onze uitgestippelde fietsroute brengt u via een prachtige fietsroute naar het centrum van Leiden.

Neem alvast een kijkje in onze activiteitenagenda voor meer informatie over verschillende evenementen die worden georganiseerd. Of bekijk onze pagina met Toeristische Informatie voor de leukste activiteiten voor jong en oud.

Weekendje Weg Arrangement

Met het Weekendje Weg Arrangement van Hotel Sassenheim-Leiden kunt u zowel kennis maken met de gastvrijheid en de faciliteiten van ons hotel, alsook de omgeving verkennen. Na een dag vol activiteiten kunt u genieten van een luxe en comfortabele hotelkamer en de faciliteiten die ons hotel te bieden heeft.  Aan u de keuze tijdens uw weekendje weg!

Lees meer over het Weekendje Weg Arrangement en combineer uw stedelijke uitstapjes met een overnachting in ons hotel.

Een weekend weg naar...

Bent u op zoek naar een leuke bestemming voor een weekend weg? Ook de steden Haarlem, Gouda, Den-Haag en Amsterdam zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Hotel Sassenheim-Leiden. Op slechts 30 tot 45 minuten rijden vanaf ons hotel bereikt u deze steden. 

Ga er lekker een paar dagen op uit en bezoek de historische steden en haar vele bezienswaardigheden en musea. Naast de vele culturele mogelijkheden bieden de steden ook een grote diversiteit aan winkels en uitgaansmogelijkheden. Shop je kleding in een van de vele leuke boetiekjes of struin rond voor unieke woonaccessoires en ambachtelijke producten. Breng een bezoekje aan een van de vele cafés, terrasjes en discotheken, theaters en bioscopen. Klik op de onderstaande afbeeldingen om meer informatie te bekijken over de steden en hun bezienswaardigheden.

Weekendje Weg Arrangement

Nieuwsgierig geworden? Boek een Weekendje Weg Arrangement bij Hotel Sassenheim-Leiden: uw bezoek aan een van deze steden wordt helemaal compleet met een overnachting in ons hotel! 

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.