Business & Events

Awards

De afgelopen jaren hebben wij de volgende awards in ontvangst mogen nemen.

2020

  • 2e prijs Nationale Meeting Award 2020 in de categorie XL
  • Provincie Award (Zuid-Holland) in de categorie XL 

2019

  • 2e prijs Nationale Meeting Award 2019 in de categorie XL
  • Top drie klantvriendelijkste bedrijven van Nederland
  • Beste Leerbedrijf Horeca

2018

  • Winnaar Nationale Meeting Award 2018 in de categorie XL

 

Nationale Meeting Awards zijn dè onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

VAN DER VALK IN TOP DRIE ‘KLANTVRIENDELIJKSTE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND 2019’

Op dinsdag 28 mei 2019 werd voor de twaalfde keer het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland bekend gemaakt tijdens The Customer Forum; het nieuwe evenement rondom klantgerichtheid, een initiatief van CustomerFirst en SAMR

Hierbij kreeg Van der Valk een mooie derde plek als klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Van der Valk scoort een 8,3 voor klanttevredenheid en zit Coolblue en winnaar De Efteling op de hielen als titelhouder ‘meest klantvriendelijk'.

Een mooie quote van een van onze gasten: “Goede service, attent personeel, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Iedereen voelt zich er thuis, van zakenmensen tot gezinnen. Ze hebben het gewoon zeer goed voor elkaar.” Ab de Bruijn, directie van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, heeft de prijs in ontvangst mogen nemen. Namens de familie vertelt hij hoe Van der Valk de tevredenheid van de gasten hooghoudt. Ab de Bruijn: "Gastvrijheid zit in onze genen. De visie en instelling van grondleggers Martien en Rie van der Valk zijn ook in 2019 nog steeds een voorbeeld voor de huidige 4e generatie Valken. Wij zijn dan ook enorm vereerd met deze erkenning door onze gasten."

Top 3 Klantvriendelijkste Bedrijven 2019:

  1. De Efteling (8.5)
  2. Coolblue (8.4)
  3. Van der Valk (8.3)