Ontdek de vele Kerstmogelijkheden bij Hotel Sassenheim-Leiden!

Op zoek naar een trendy locatie om uw Kerstborrel of Kerstdiner te organiseren? Hotel Sassenheim-Leiden biedt u verschillende mogelijkheden om samen met uw collega's of relaties te borrelen of heerlijk te dineren.

Uw eigen Kerstmarkt

Uw collega’s verrassen met een origineel Kerstpakket? Laat uw collega’s een eigen Kerstpakket samenstellen op onze Kerstmarkt. In onze zalen staan diverse Kerstkraampjes opgesteld waar uw collega’s een Kerstpakket naar het door uw gekozen budget kunnen samenstellen. 

De Kerstkraampjes zijn voorzien van diverse producten, zoals Rituals, wijnen, gadgets en lifestyleproducten. Vraag ons Banquet-Sales team naar de mogelijkheden om uw eigen Kerstmarkt te organiseren.

Kerstborrel in Kerstlodge

Een Kerstborrel in onze stijlvolle Kerstlodge op het dakterras is de ideale gelegenheid om samen met uw collega’s of relaties de start van de feestdagen te vieren en te proosten op het afgelopen jaar én om natuurlijk vooruit te blikken op aankomend jaar.

Borrelarrangement - 1 uur vanaf € 15,50 per persoon:

  • Onbeperkt drankjes uit ons binnenlands gedistileerd assortiment
  • 2x warm bittergarnituur
  • Olijven en nootjes op de tafels

Kerstborrel in OZZO Oriental Restobar

Terugblikken op een geslaagd jaar? Geniet samen met uw collega’s of relaties in de relaxte ambiance van OZZO Oriental Restobar van heerlijke borrelhapjes en drankjes.

Cocktails & more - 1 uur vanaf € 27,50 per persoon:

  • 1 cocktail* per persoon
  • Onbeperkt drankjes uit ons binnenlands gedistilleerd assortiment
  • 1x Yakitory spiesjes met een kokos kerriesaus
  • 1x gefrituurde garnalen loempia's met Thai chilisaus
  • Old Amsterdam met grove mosterd en jong belegen kaasblokjes
  • 2x warm bittergarnituur
  • Olijven en nootjes op de tafels

*alcoholvrije cocktail is ook mogelijk

Kerstdiner in Restaurant Nest

Een uitgebreid Kerstdiner organiseren voor uw collega's of relaties? In ons sfeervolle à la carte Restaurant Nest serveren wij vanaf € 36,25 per persoon een heerlijk drie-gangen Kerstdiner. Stel uit diverse geselecteerde gerechten uw eigen menu samen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten een keuze kunnen maken op de avond zelf.

Vanaf € 27,50 per persoon serveren wij een passend wijnarrangement.

Daarnaast is het mogelijk om uw Kerstdiner uit te breiden met bijvoorbeeld een welkomstdrankje, Amuse du chef, verfrissende spoom, kaasplankje en een glas rode port of een kopje koffie of thee met bonbons. Vraag naar de uitbreidingsmogelijkheiden bij ons Banquet-Sales team. 

Kerstbuffet in ons Live Cooking Restaurant

Verras uw collega's en relaties met een sfeervol Live Cooking Buffet. Kom uitgebreid culinair genieten van ons luxe Kerstbuffet met kleine voorgerechtjes, mini salades, verse pizza uit eigen pizza oven, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet.

Het Kerstbuffet vindt plaats in Restaurant Nest. Informeer naar onze mogelijkheden bij ons Banquet-Sales team. 

Meer info?

Neem contact op met ons toegewijde en zeer ervaren Banquet-Sales team om samen uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken. Ons Banquet-Sales team helpt u graag om uw Kerstborrel of diner tot een succes te maken.

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com