Business & Events

Hybride events

Hybride events zijn niet meer weg te denken uit deze tijd, zeker nu tijdens evenementen extra aandacht dient te worden besteed aan de anderhalve meter norm vanwege het Coronavirus. Hybride evenementen - ook wel online evenementen genoemd - bieden een goed alternatief voor (of aanvulling op) fysieke evenementen wanneer een deel van de gasten in het buitenland verblijft, of wanneer het niet voor iedereen mogelijk is om fysiek aanwezig te zijn. 

Audiovisuele techniek voor online events

In samenwerking met De Eventfabriek verzorgen wij alle benodigde audiovisuele techniek voor online evenementen vol interactie. Zo worden ook de online deelnemers actief betrokken bij wat er fysiek in de zaal of op het podium gebeurt, bijvoorbeeld in reactie op sprekers en/of interviews op het podium. Het is ook mogelijk om een studio in te richten waarbij er fysiek geen deelnemers aanwezig zijn buiten de interviewer en de spreker, maar waarbij wel een livestream wordt ingericht op onze locatie. Wij zorgen dan voor alle benodigde camera appartuur, microfoons, belichting, technici en livestream benodigdheden.  

 

Twee locaties bij hybride evenement

In samenwerking met Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel bieden we tevens de mogelijkheid om twee locaties in te zetten voor uw hybride evenement. Zo kunt u meer deelnemers uitnodigen en toch aan de anderhalve meter norm voldoen! Vraag ons banquet sales team gerust naar de mogelijkheden en een voorstel op maat, we denken graag met u mee!