Business & Events

Hybride events

Hybride events zijn niet meer weg te denken uit deze tijd, zeker nu tijdens evenementen extra aandacht dient te worden besteed aan de anderhalve meter norm vanwege het Coronavirus. Hybride evenementen - ook wel online evenementen genoemd - bieden een goed alternatief voor (of aanvulling op) fysieke evenementen wanneer een deel van de gasten in het buitenland verblijft, of wanneer het niet voor iedereen mogelijk is om fysiek aanwezig te zijn.

Audiovisuele techniek voor online bijeenkomsten

In samenwerking met zowel De Eventfabriek als ook ACS Audivisueel verzorgen wij alle benodigde audiovisuele techniek voor online evenementen vol interactie. Zo worden ook de online deelnemers actief betrokken bij wat er fysiek in de zaal of op het podium gebeurt, bijvoorbeeld in reactie op sprekers en/of interviews op het podium. Het is ook mogelijk om een studio in te richten waarbij er fysiek geen deelnemers aanwezig zijn buiten de interviewer en de spreker, maar waarbij wel een livestream wordt ingericht op onze locatie. Wij zorgen dan voor alle benodigde camera appartuur, microfoons, belichting, technici en livestream benodigdheden.  

Er leven in de branche op dit moment veel vragen over hoe tijdens congressen en evenementen de veiligheid voor bezoekers en organisatoren kan worden gegarandeerd. ACS heeft de oplossingen die beschikbaar en praktisch eenvoudig inzetbaar zijn geselecteerd:

  • Signage display inclusief sanitizer 
  • Videoconferencing tot 5 personen 
  • Temperature screening, individueel of meerdere mensen tegelijkertijd 
  • Crowd Counter / Smartcam (dit systeem telt het aantal personen die een ruimte ingaat en geeft aan wanneer de zaal bijna vol is en vol is)
  • Air purifier / B-air (reinigt de lucht in de ruimte doormiddel van UVC licht)
  • Desinfectie koffer (materiaal reiniging doormiddel van UVC licht)
  • Transparante divider 
  • Crowd microphone; voorkom dat tijdens de Q&A de gasten een microfoon dienen aan te raken maar los dit op door een app op uw telefoon. Met Crowd Microphone kan de persoonlijke mobiele telefoon van elke deelnemer worden gebruikt voor Q&A, een bericht naar de moderator sturen en deelnemen aan de stemming.

Het is prima mogelijk bijeenkomsten te organiseren, zowel ‘live’ als hybride, mits de gestelde regels en richtlijnen worden gehanteerd.

Twee locaties voor hybride meetings 

In samenwerking met Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel bieden we tevens de mogelijkheid om twee locaties in te zetten voor uw hybride evenement. Zo kunt u meer deelnemers uitnodigen en toch aan de anderhalve meter norm voldoen! Vraag ons banquet sales team gerust naar de mogelijkheden en een voorstel op maat, we denken graag met u mee!