Kerstmarkt voor uw personeel

Probeer het maar eens: een kerstpakket samenstellen waar uw hele team blij mee is. Een kerstpakket zonder de standaard borrelnoten, crackers en fles wijn. In samenwerking met De Loft in Lisse hebben wij de perfecte oplossing: organiseer een kerstmarkt voor uw personeel! Dit is dé manier om uw waardering te tonen en uw team de bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Tijdens het Kerstfestival van De Loft, dat bij ons op locatie wordt georganiseerd, kunnen uw werknemers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen bij de verschillende kraampjes. Of zij nu blij worden van verzorgingsproducten, mooie sieraden, kleding of nieuw keukengerei: op het Kerstfestival is voor ieder wat wils. En iedereen gaat blij naar huis! U bepaalt zelf het bedrag dat uw werknemers kunnen uitgeven op de kerstmarkt. 

De kerstman ontvangt de gasten, er klinkt (kerst)muziek en de kerstmarkt ademt een winters tafereel. U kunt een bezoek aan onze kerstmarkt uiteraard combineren met een aangeklede Kerstborrel of uitgebreid diner.

Data en tijden 

Het Kerstfestival van De Loft is te boeken op de volgende data:

  • Woensdag 14 december 2022
  • Donderdag 15 december 2022
  • Vrijdag 16 december 2022

Op basis van een 2-uursarrangement (op aanvraag is een langer verblijf mogelijk, bijvoorbeeld i.c.m. een diner) en kan geboekt worden tussen 16:00 en 22:00 uur.

Bekijk ook eens onze Van der Valk Kerstpakketten!

Meer informatie en reserveren

De medewerkers van onze Banquet Sales afdelingen vertellen u graag meer over dit unieke concept. Plan snel een vrijblijvende afspraak in door te bellen naar +31(0)252-46 22 55 of door een mail te sturen via onderstaande button.

Meer informatie kerstmarkt