Duurzaam Ondernemen

Luxe hotelkamers

In de maanden januari tot en met augustus 2015 wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van tachtig luxe hotelkamers. Na de verbouwing telt het hotel in totaal 148 hotelkamers en zes luxe suites.

Inrichting

De hotelkamers zijn ontworpen en ingericht door onze binnenhuisarchitecten van Van der Valk Hotels. De kamers worden met hoogwaardige materialen afgewerkt en krijgen een moderne en warme inrichting.

Boxspring

Een goede nachtrust is sterk afhankelijk van het matras waar u op slaapt. De kamers worden voorzien van hoogwaardige boxspring bedden en matrassen. De bedden worden opgedekt met zacht beddengoed en comfortabele kussens. In uw kamer ligt standaard een extra kussen met een andere hardheid. Wenst u een extra hard of extra zacht kussen? Dan kunt u uw voorkeur aangeven bij de receptie van het hotel.

Praktisch

De nieuwe kamers hebben een praktische indeling en zijn voorzien van voldoende opbergruimte voor uw kleding, waardevolle spullen en laptop. De badkamers worden voorzien van ruime douchecabines met regendouche. De verlichting in de kamer is naar persoonlijke voorkeur te regelen.

Een perfect klimaat

Een goed klimaat is van groot belang voor een goede nachtrust. Alle kamers worden daarom voorzien van het allernieuwste airconditioningsysteem. Hierdoor kunt u zelf uw gewenste kamertemperatuur instellen en door de unieke luchtbehandeling bent u verzekerd van schone en frisse lucht.

Milieuvriendelijk

Bewust omgaan met de natuur. Dat is het beleid van het hotel. Dat wordt ook merkbaar in uw hotelkamer. Voor de inrichting van de kamers is gekozen voor meubilair met een “groen label”. Ook aan de hotelgast wordt gevraagd mee te werken aan een groen beleid. Het hotel is voorzien van een GreenKey certificaat.

Blijf op de hoogte

Van tijd tot tijd versturen wij nieuwsbrieven. Op basis van uw interesses kunt u zich aanmelden voor onze zakelijke-, restaurant- of arrangementennieuwsbrief. Via deze link kunt u zich aanmelden. 

Bekijk ook: