Feestdagen

Kerst Live Cooking Buffet Deluxe Hotel Sassenheim-Leiden

Laat u verrassen tijdens het sfeervolle Kerst Live Cooking Buffet Deluxe bij Hotel Sassenheim-Leiden. Kom met Kerstmis met de gehele familie uitgebreid culinair genieten van ons luxe buffet met kleine voorgerechtjes, salades, verse pizza uit eigen pizza oven, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet. Bij ons Kerst Live Cooking Buffet Deluxe wordt alles voor u verzorgd. U kunt met een gerust hart genieten van alle gezelligheid.

Wij verwelkomen u graag! Ook de Kerstman is van de partij. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten, waaronder pizza's bakken.

  • Eerste Kerstdag, 25 december 2019 aanvang 18.30 uur (geen beschikbaarheid meer)
  • Tweede Kerstdag, 26 december 2019 aanvang 18.30 uur
  • € 71,50 per persoon | € 27,75 per kind (3 t/m 12 jaar)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

De Kerst Live Cooking Buffet Deluxe vindt plaats in Restaurant Nest. 

Tafel reserveren

Voor het reserveren van een tafel voor de Live Cooking Deluxe Kerstbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie. Gelieve het aantal personen aangeven bij uw reservering. Onze receptie is te bereiken via: sassenheim@valk.com of tel. 0252-219019.

Kerstarrangement

Combineer uw Kerst Live Cooking Buffet Deluxe met een overnachting. Ontdek tijdens de Kerstdagen de mooie omgeving van ons hotel. Bezoek de stad Leiden en de gezellige kerstmarkt of maak een lange strandwandeling in Noordwijk of Katwijk. Toch meer zin om te ontspannen? Dat kan in onze sauna.

Lees meer over ons Kerstarrangement.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 
  • Wij attenderen u er graag op dat u het reserveringsbedrag dient aan te betalen. 

Bekijk ook onze andere brunches en buffetten tijdens de Kerstdagen.