Feestdagen

Kerst Live Cooking Deluxe Brunch Hotel Sassenheim-Leiden

Geniet met uw familie of vrienden op Eerste of Tweede Kerstdag van een uitgebreide Live Cooking Deluxe Kerst Brunch bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. U hebt al keuze uit o.a.: Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen. Een uitgebreide keuze uit Live Cooking vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!

Wij verwelkomen u graag! Ook de Kerstman zal van de partij zijn. Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten, waaronder pizza's bakken.

  • Eerste Kerstdag, 25 december 2019 aanvang 12.30 uur.
  • Tweede Kerstdag, 26 december 2019 aanvang 12.30 uur.
  • € 63,50 per persoon | € 25,75 per kind (3 t/m 12 jaar)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.*

Tafel reserveren

Voor het reserveren van een tafel voor de Kerst Live Cooking Deluxe Brunch, kunt u contact opnemen met onze receptie. Gelieve het aantal personen doorgeven bij het maken van een tafelreservering. Onze receptie is te bereiken via: sassenheim@valk.com of tel. 0252-219019.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 
  • Wij attenderen u er graag op dat u het reserveringsbedrag dient aan te betalen. 

Bekijk ook onze andere brunches en buffetten tijdens de Kerstdagen.