Feestdagen

Kerst Live Cooking Deluxe Brunch

Geniet met uw familie of vrienden op 1e of 2e Kerstdag van een uitgebreide Live Cooking Deluxe Kerst Brunch bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. U hebt al keuze uit o.a.: Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen. Een uitgebreide keuze uit Live Cooking vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!

Wij verwelkomen u graag! Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten.

  • 1e Kerstdag, 25 december 2019 aanvang 12.30 uur.
  • 2e Kerstdag, 26 december 2019 aanvang 12.30 uur.
  • € 63,50 per persoon | € 25,75 per kind (3 t/m 12 jaar)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.*

Tafel reserveren

Voor het reserveren van een tafel voor de Kerst Live Cooking Deluxe Brunch, kunt u contact opnemen met onze receptie. Gelieve het aantal personen doorgeven bij het maken van een tafelreservering. Onze receptie is te bereiken via: sassenheim@valk.com of tel. 0252-219019.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 
  • Wij attenderen u er graag op dat u het reserveringsbedrag dient aan te betalen. 

Bekijk ook onze andere brunches en buffetten tijdens de Kerstdagen.