Feestdagen

Kerstavond Live Cooking Buffet Hotel Sassenheim-Leiden

*Corona Update* Kerst vier je natuurlijk het liefste bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Sfeervol en gezellig, samen met familie en/of vrienden, genieten van heerlijke gerechten en uiteraard de Kerstman! In verband met het Coronavirus is het echter (nog) niet zeker dat wij onze kerstbrunches- en buffetten kunnen organiseren zoals u dat van ons gewend bent. 

Het is dus ook nog niet mogelijk om te reserveren. Wij hopen u z.s.m. meer duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden. Dank voor uw begrip! 

Kom helemaal in de kerststemming met het gezellige Kerstavond Live Cooking Buffet in ons sfeervolle restaurant Nest! Geniet van de heerlijkste gerechten, er is meer dan genoeg keuze uit diverse buffetten. Van warme- en koude, tot aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten; er is voor ieder wel iets! We sluiten de avond af met een spetterend dessertbuffet. 

De kerstman is uiteraard ook van de partij en voor de kinderen zijn er tal van activiteiten om ze een onvergetelijke avond te bezorgen, waaronder pizza's bakken.

 • Kerstavond, 24 december 2020 | Aanvang 17:30 uur
 • Prijs: € 56,50 per persoon | € 27,50 per kind (3 t/m 12 jaar)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Het Kerstavond Live Cooking Buffet is uitsluitend via het aanvraagformulier te reserveren (zie hieronder); 
  • Het Kerstavond Live Cooking Buffet is te reserveren vanaf 4 personen;
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen;
  • In verband met het Coronavirus behouden wij ons het recht voor om reserveringen te annuleren indien wij hiertoe genoodzaakt blijken door eventuele (nieuwe) maatregelen vanuit de overheid en/of het RIVM en/of eventuele andere onvoorziene omstandigheden die invloed hebben op onze beschikbaarheid. Wij hanteren t.a.t. de richtlijnen vanuit de overheidsinstellingen en volgen de daarbij horende hygiëneprotocollen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met COVID-19 maatregelen;
  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 11 december 2020 te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
  • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 30 november 2020. Na deze datum kunt u uitsluitend nog wijzigingen doorgeven in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen (tot uiterlijk 18 december 2020).

Bekijk ook onze andere brunches en buffetten tijdens de Kerstdagen.

Reserveren

In verband met de Corona maatregelen is het (nog) niet mogelijk om te reserveren voor Kerst. Excuses voor het ongemak, wij hopen op uw begrip.