Feestdagen

Kerstavond Live Cooking Buffet Hotel Sassenheim-Leiden

Kom in de kerststemming met een heerlijk Live Cooking Diner in ons sfeervol aangekleede restaurant Nest op Kerstavond. Geniet van de heerlijkste gerechten. Er is meer dan genoeg keuze uit diverse buffetten. Van warme- en koude, tot aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten; er is voor ieder wel iets! We sluiten de avond af met een spetterend dessertbuffet. 

De kerstman is uiteraard ook van de partij en voor de kinderen zijn er tal van activiteiten om ze een onvergetelijke avond te bezorgen, waaronder pizza's bakken.

  • Kerstavond, 24 december 2019 vanaf 17.30 uur (geen beschikbaarheid*)
  • Prijs: € 49,50 per persoon | € 25,75 per kind (3 t/m 12 jaar)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

* Helaas is het niet meer mogelijk om voor Kerst Live Cooking Buffet Deluxe te reserveren. 

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. 
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 
  • Wij attenderen u er graag op dat u het reserveringsbedrag dient aan te betalen.

Bekijk ook onze andere brunches en buffetten tijdens de Kerstdagen.