Feestdagen

Pasen Live Cooking Brunch Deluxe

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Paasactiviteiten in 2020. 

Geniet met uw familie of vrienden op 1e of 2e Paasdag van onze Pasen Live Cooking Brunch Deluxe.

Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen. Uitgebreide keuze uit Live Cooking vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!

Op de kaart staan onder andere diverse warme en koude vissoorten, zoals makreel, (gerookte) zalm, forel, haring. Maar ook diverse rauwkostsalades, carpaccio, vitello tonata, varkenshaas, beenham, procureur, spareribs, biefstuk, entrecote, sushi, sashimi en nigiri.

Wij verwelkomen u graag! Uiteraard is er ook aan de jongste gasten gedacht en zijn er in onze kinderhoek leuke activiteiten. Ook de Paashaas zal ons een bezoekje brengen!

1e Paasdag: zondag 21 april 2019, aanvang om 12.30 uur (Nog enkele tafels beschikbaar!)
2e Paasdag: maandag 22 april 2019, aanvang om 12.30 uur. (=VOL!)

  • Volwassenen à € 49,50 | Kinderen (3 t/m 12 jaar) à € 21,50 
  • Incl. koffie/thee/melk/verse jus d’orange/huiswijn/tapbier/frisdranken

De Pasen Live Cooking Brunch Deluxe vindt plaats in Restaurant Nest van Hotel Sassenheim-Leiden.Tijdens de brunch worden er natuurlijk leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Klik hier om een tafel te reserveren.

Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij ook een Pasen Live Cooking Buffet Deluxe (aanvang om 17.30 uur).