Over Restaurant Nest

Live Cooking Wild Buffet 2019

LET'S GO WILD BIJ HOTEL SASSENHEIM-LEIDEN

Bent u een echte liefhebber van wild? Dan zit u bij Hotel Sassenheim-Leiden goed! 

In de maand november wordt voor de echte liefhebbers van wildgerechten op drie vrijdagenavonden een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd. Tijdens het Live Cooking Wild Buffet geniet u van onderstaand menu:

Op tafel geserveerd:
Amuse van brioche met eendenlevermousse, biet en pistache 
Broodjes met gezouten boerenboter, olijfolie en notentapenade

Soep:
Licht gebonden soep van Grotchampignons en stukjes hert

Koude gerechten:
Terrine van fazant met truffel
Terrine van eend met portgelei
Hertencarpaccio met frambozendressing en amandel
Gerookte eendenfilet met sinaasappelgelei
Diverse soorten wildpaté met een chutney van cranberry en walnoot
Gerookte kalkoen met pruimen en munt
Charcuterie van diverse soorten gerookt wild
Gemarineerde hertenrugfilet
Licht gerookte gevogeltesalade 
Spinaziesalade met cranberries, blauwe kaas en uitgebakken spekjes
Rodekoolsalade bereid met boerenjongens en kaneel
Salade van Roseval aardappel en crème fraÎche
Salade van bieten, bosui en goudreinet
Salade van bleekselderij, mandarijn, walnoot en yoghurtdressing
Salade van witlof, pecannoot en Parmezan 

Warme gerechten:
Gekonfijte wilde eendenbout, geserveerd op een paddenstoelenmelange 
Stoverij van wild zwijn met abrikozen
Stoverij van hert en jagerthee
Jachtschotel
Hazenpeper 
Parelhoen suprème met in kruidnagel en steranijs gekookte wijnzuurkool 
Saucijs van wild zwijn, appel en calvados
Crépinette van hoender met paddenstoel
Wild zwijn medaillons
Hertenbiefstuk
Fazantfilet
Hele hertenbout
Paddenstoelenragout
Hete bliksem
Rode kool met appel
Roergebakken spruitjes met katenspek
Stoofperen
Stamppot boerenkool met bacon
Verschillende sauzen
Verschillende aardappelgerechten

Desserts:
Diverse soorten binnen- en buitenlandse kazen met een glaasje rode port 
Diverse soorten bavarois 
Sterappels gevuld met amandelspijs
Tutti frutti
Flensjes met warme kersen
Apfelstrudel
Wentelteefjes van suikerbrood 
Poffertjes met kaneelsuiker
Vers schepijs
Chocolade fontein 

Tijdens het Live Cooking Buffet worden uw (wild) gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. U heeft een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten en u vindt een diversiteit aan snacks en salades uit binnen- en buitenland. Ook is er een gevarieerd aanbod aan huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. 

Kidsentertainment

Wilt u graag samen met uw kinderen komen dineren? Dat is geen enkel probleem! Naast de wildgerechten, die een aanvulling zijn op het Live Cooking Buffet, bieden wij verschillende vlees- en visgerechten, pizza's en snacks aan. In de kinderhoek worden leuke activiteiten georganiseerd, zo kunnen de kids o.a. hun eigen pizza's bakken (onder begeleiding). Ook kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, gamen op de Playstation of relaxen tijdens een film.

Data Live Cooking Wild Buffet 2019:

  • Vrijdag 8 november
  • Vrijdag 15 november
  • Vrijdag 22 november

Tijd

17.00 tot 21.30 uur

Prijs

  • Volwassenen: € 47,50 p.p.
  • Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 18,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveer een tafel

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u alvast een tafel te reserveren

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Wild Buffet op vrijdag 8, 15 en vrijdag 22 november kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Graag attenderen wij u erop dat bij het Live Cooking Wild Buffet de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 
0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.