Over Restaurant Nest

Lunchbuffet

Regelmatig organiseren wij in ons Live Cooking Restaurant een uitgebreid lunchbuffet. Tijdens het lunchbuffet kunt u genieten van een gevarieerd aanbod van huisgebakken broodsoorten, voor-, hoofd- en nagerechten, heerlijke sappen, koffie en thee. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Let op; COVID-19 update!

***Het Live Cooking Buffet restaurant blijft vooralsnog gesloten tot 1 september 2020. Ons a-la-carte restaurant Nest en OZZO Oriental Restobar zijn geopend met een gelimiteerd aantal zitplaatsen, waardoor het maken van een telefonische reservering via onze receptie noodzakelijk is. De aangepaste menukaarten van Nest en OZZO worden in beide restaurant accommodaties aangeboden en bij mooi weer hebben wij extra beschikbaarheid op onze terrassen.***

Prijzen
Lunchbuffet per persoon: € 19,50
Deze prijs is inclusief koffie, thee en diverse vruchtsappen.

Reserveren Lunchbuffet
Bent u benieuwd wanneer er weer een lunchbuffet gepland staat? Bekijk in onze reserveringskalender wanneer een lunchbuffet wordt geserveerd. 

Reserveer alvast een tafel.

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com. Ook op verzoek kunnen wij voor groepen een lunchbuffet organiseren.