Over Restaurant Nest

Reserveer uw tafel

Wilt u een tafel reserveren? Gezellig! Wij kijken uit naar uw komst. 

***In verband met de extra maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus, hanteren wij aangepaste openingstijden en menukaarten in onze restaurants. Ontbijt en diner worden uitsluitend geserveerd aan hotelgasten. Voor de lunch kunt u ook van buitenaf een reservering maken, mits het maximale aantal van 30 gasten (binnen in de accommodaties) niet wordt overschreden. Daarom is het maken van een reservering noodzakelijk. Tot 2 personen kunt u online reserveren, vanaf 2 personen verzoeken wij u te reserveren via onze receptie. De aangepaste menukaarten van Nest en OZZO worden in beide restaurant accommodaties aangeboden en bij mooi weer hebben wij extra beschikbaarheid op onze terrassen. OZZO Take Away is geopend voor bestellen en afhalen via https://www.ozzotakeaway.nl. Het Live Cooking Buffet restaurant blijft vooralsnog t/m 1 september 2020 gesloten. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!***

  • Wilt u reserveren op uw mobiel? Swipe naar rechts om de datum etc. te kiezen.
  • Bij vragen of onduidelijkheden, mail naar info@sassenheim.valk.com of bel naar 0252-219019.

* Voor het Live Cooking Buffet op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.

** Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeuren aannemen. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. Graag vragen wij uw begrip hiervoor.

***Vanaf 10 personen bieden wij een aangepaste menukaart aan, dit om onze kwaliteit waar we voor staan te waarborgen en wachttijd te reduceren. Alvast bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie over de aangepaste menukaart, kunt u contact opnemen met onze receptie.

Wij wensen u alvast een fijn bezoek aan ons restaurant!