Over Restaurant Nest

Reserveer uw tafel

Wilt u een tafel reserveren? Gezellig! Wij kijken uit naar uw komst. 

***In verband met de extra maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus gelden voor onze restaurants aangepaste openingstijden, menukaarten en/of gelimiteerde aantallen zitplaatsen. Ook is reserveren noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie over onze COVID-19 maatregelen.***

  • Wilt u reserveren op uw mobiel? Swipe naar rechts om de datum etc. te kiezen.
  • Bij vragen of onduidelijkheden, mail naar info@sassenheim.valk.com of bel naar 0252-219019.

* Voor het Live Cooking Buffet op zaterdag kunt u reserveren voor de eerste shift van 17:00 tot 18:45 uur of de tweede shift van 19:15 tot 21:00 uur. Wij vragen uw begrip voor het bewaken van de eindtijden van de shifts en verzoeken u om op tijd aanwezig te zijn.  

** Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeuren aannemen. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. Graag vragen wij uw begrip hiervoor.

***Vanaf 10 personen bieden wij een aangepaste menukaart aan, dit om onze kwaliteit waar we voor staan te waarborgen en wachttijd te reduceren. Alvast bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie over de aangepaste menukaart, kunt u contact opnemen met onze receptie.

Wij wensen u alvast een fijn bezoek aan ons restaurant!