Over Restaurant Nest

Reserveer uw tafel

Wilt u een tafel reserveren? Gezellig! Wij kijken uit naar uw komst. 

***In verband met de extra maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus zijn onze restaurants en het hotel gesloten t/m 28 april 2020. In het weekend kunt u gelukkig wel thuis genieten van de allerbeste sushi & sashimi én de beroemde BIG Nesty Ribs, die te bestellen zijn via OZZO Take Away. Bezorgen is mogelijk in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Noordwijk en Noordwijkerhout. Bij vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op!***

  • Wilt u reserveren op uw mobiel? Swipe naar rechts om de datum etc. te kiezen.
  • Bij vragen of onduidelijkheden, mail naar info@sassenheim.valk.com of bel naar 0252-219019.

* Voor het Live Cooking Buffet op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.

** Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeuren aannemen. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. Graag vragen wij uw begrip hiervoor.

***Vanaf 10 personen bieden wij een aangepaste menukaart aan, dit om onze kwaliteit waar we voor staan te waarborgen en wachttijd te reduceren. Alvast bedankt voor uw begrip. Voor meer informatie over de aangepaste menukaart, kunt u contact opnemen met onze receptie.

Wij wensen u alvast een fijn bezoek aan ons restaurant!