Evenementen in omgeving

Op zoek naar een hotel tijdens Castlefest?

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is een viersterren hotel, gelegen naast de A44 en op slechts 10 minuten rijafstand van het Keukenhofbos in Lisse. Vlakbij het hotel ligt het NS treinstation en busstation Sassenheim. 

Na een indrukwekkende dag op Castlefest kun je relaxen in een van onze ruime hotelkamers of suites. Laat je culinair verwennen in ons trendy restaurant Nest of geniet in de relaxte ambiance van OZZO Oriental Restobar van verse sushi en andere oriëntaalse gerechten. Strijk neer op ons
gezellige terras aan het water voor een overheerlijke cocktail. Daarnaast kun je gebruik maken van de fitnessruimte, sauna en gratis WiFi. Voor liefhebbers die graag een gokje wagen; direct naast het hotel is Jack’s Casino gelegen. Ons hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenheid aan. Hotel Sassenheim-Leiden telt 157 hotelkamers en is eind 2015 volledig verbouwd en vernieuwd.

Bekijk onze hotelkamers en suites

Bekijk snel onze ruime en luxe hotelkamers en boek een verblijf in ons hotel >> bekijk onze hotelkamers en suites

Castlefest 2019

Castlefest is het Fantasy festival van Nederland en vindt jaarlijks plaats bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Iedere zomer trekt Castlefest ruim 40.000 bezoekers. Castlefest vindt dit jaar plaats van 1 tot 4 augustus 2019.

Op Castlefest waan je in een compleet andere wereld. Castlefest is een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. Op Castlefest vind je o.a. veel muziek, fantasy schrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Er staan drie verschillende podia op het terrein waar gedurende het weekend een aantal grote bands komen optreden. Ook voor de muziekliefhebbers is er dus veel te beleven!

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dit maakt dat vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het jaarlijkse hoogtepunt vormt de Wickerman verbranding, een houten standbeeld dat door de Keltische druïden werd gebruikt bij vruchtbaarheidsrituelen. 

Meer informatie over Castlefest

Bekijk de website voor het programma van Castlefest, overige prijzen en kaartverkoop. Op deze pagina vind je meer info over Castlefest en de verschillende aangeboden dagkaarten.

Boek een overnachting bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Combineer je bezoek aan Castlefest 2019 met een overnachting bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Ons hotel is gelegen op 15 minuten rijafstand van Keukenhofbos. Wacht niet te lang met het boeken van een overnachting, er zijn slechts nog enkele kamers beschikbaar!

Al enkele jaren ontvangen wij enthousiaste gasten die Castlefest bezoeken:
"Ik ga al een paar jaar naar Hotel Sassenheim-Leiden om te overnachten tijdens Castlefest in Lisse. Elke keer is het goed, niks lekkerder dan een zacht bed na een hele dag feesten. Ook het ontbijtbuffet is elke keer weer goed verzorgd."