Evenementen in omgeving

Op zoek naar een hotel tijdens GreenTech?

GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals in de tuinbouwtechnologie in RAI Amsterdam. GreenTech Amsterdam is het hart van de internationale tuinbouwtechnologie, met een unieke focus op het begin van de tuinbouwketen, de productievraagstukken van telers en technologische oplossingen. Gedurende 3 dagen vol met inspiratie en innovatie biedt GreenTech het perfecte platform om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zaken doen. GreenTech vindt plaats van 11-13 juni 2019 in RAI Amsterdam.

Op 11,12 en 13 juni 2019 is GreenTech Amsterdam "de place to be" als je een professional bent in de tuinbouw. 3 dagen lang is GreenTech Amsterdam het ideale platform om winstgevende zakenrelaties aan te gaan, ideeën uit te wisselen en alles te leren over de nieuwste tuinbouwtechnologie.

Lees meer over GreenTech en het programma.

 

Ontspannen in ons hotel na GreenTech Amsterdam

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is een viersterren hotel, gelegen naast de A44 en op slechts 20 minuten rijafstand van Amsterdam RAI. Amsterdam Schiphol Airport ligt op slechts 15 minuten rijafstand van Hotel Sassenheim-Leiden. Vlakbij het hotel ligt het NS treinstation Sassenheim. Vanaf het treinstation bent u binnen 35 minuten bij het treinstation van Amsterdam RAI. 

Na een indrukwekkende dag op GreenTech kunt u relaxen in een van onze ruime hotelkamers of suites, trendy restaurant Nest of onze OZZO Oriental Restobar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, sauna en gratis WiFi. Voor liefhebbers die graag een gokje wagen; direct naast het hotel is Jack’s Casino gelegen. Ons hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenheid aan. 

Hotel Sassenheim-Leiden telt 157 hotelkamers en is eind 2015 volledig verbouwd en vernieuwd.

Boek nu

Bekijk snel onze ruime en luxe hotelkamers en boek een verblijf in ons hotel.