Evenementen in omgeving

Op zoek naar een hotel tijdens IBC2019 Amsterdam?

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is een viersterren hotel, gelegen naast de A44 en op slechts 20 minuten rijafstand van Amsterdam RAI. Amsterdam Schiphol Airport ligt op slechts 15 minuten rijafstand van Hotel Sassenheim-Leiden. Vlakbij het hotel ligt het NS treinstation Sassenheim. Vanaf het treinstation bent u binnen 35 minuten bij het treinstation van Amsterdam RAI. 

Na een indrukwekkende dag op IBC2019 kunt u relaxen in een van onze ruime hotelkamers of suites, trendy restaurant Nest of onze OZZO Oriental Restobar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, sauna en gratis WiFi. Voor liefhebbers die graag een gokje wagen; direct naast het hotel is Jack’s Casino gelegen. Ons hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenheid aan. 

Hotel Sassenheim-Leiden telt 157 hotelkamers en is eind 2015 volledig verbouwd en vernieuwd.

Bekijk snel onze ruime en luxe hotelkamers en boek een verblijf in ons hotel >> bekijk onze hotelkamers en suites.

IBC2019

57.000 deelnemers uit meer dan 170 landen zullen IBC2019 tussen 12 en 17 september 2019 bezoeken. IBC staat voor International Broadcasting Convention. IBC is een jaarlijkse conferentie en tentoonstelling voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. IBC vindt plaats in RAI Amsterdam.

IBC Exhibition: 13-17 september 2019

De IBC Exhibition brengt de toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De IBC-tentoonstelling omvat vijftien zalen over de RAI, die meer dan 1.700 exposanten herbergt om uw kennis van technologieën en trends te verrijken. De thema's rond specifieke technologiegebieden worden in drie hoofdgroepen onderverdeeld: creation, management and delivery.

57.000 deelnemers uit meer dan 170 landen zullen IBC2018 tussen 13 en 18 september 2018 bezoeken. IBC staat voor International Broadcasting Convention. IBC is een jaarlijkse conferentie en tentoonstelling voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. IBC vindt plaats in RAI Amsterdam.

IBC Conference: 12-16 september 2019

De IBC-conferentie is 's werelds grootste media-, entertainment- en technologieconferentie. Het is een wereldwijde bestemming voor discussie en debat over de vele verschillende uitdagingen voor de elektronische media en entertainment industrie.

Met 400+ wereldklasse sprekers, over 5 dagen, biedt IBC Amsterdam u toegang tot unieke inhoud die de hele media waardeketen omvat van inhoudsproductie tot distributie en monetisatie en alles tussenin.

Meer informatie over IBC Amsterdam vindt u hier.