Kerst

Familie Kerstbrunch

De Familie kerstbrunch is een sfeervol feest voor de hele familie tijdens de Kerstdagen bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Geniet van de meest heerlijke gerechten in onze speciaal ingerichte Kerstzaal op de eerste etage van het hotel!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Kerstactiviteiten in 2021.

Familie Kerstbrunch bij Van der Valk

Graag verwelkomen wij u voor de feestelijke Familie Kerstbrunch op 1e of 2e kerstdag, op de eerste etage van ons hotel. In sfeervolle ambiance geniet u van een scala aan koude en warme gerechten, heerlijke ovenverse broodjes en een spetterend dessertbuffet als afsluiting!

Voor onze kleine gasten zijn er leuke kinderactiviteiten onder begeleiding, zoals verven, tekenen en spelletjes. Natuurlijk komt ook de Kerstman op bezoek bij de Kerstbrunch!

Wanneer is de Familie Kerstbrunch?

 • 1e Kerstdag, 25 december | Aanvang 11:30 uur 
 • 2e Kerstdag, 26 december | Aanvang 11:30 uur 

Prijzen van de Familie Kerstbrunch

 • Volwassenen: € 54,50 p.p.
 • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 24,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

De Familie Kerstbrunch is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar bij opening van de reserveringsdata). De Familie Kerstbrunch is te reserveren vanaf 4 personen. 

Andere Kerstactiviteiten

Naast de familie Kerstbrunch op de eerste verdieping van ons hotel, serveren wij ook een Live Cooking Deluxe Kerstbrunch in het Live Cooking buffet restaurant.

Wilt u liever genieten van een kerstdiner? Kijk dan ook eens bij het Familie Kerstbuffet of het Live Cooking Deluxe Kerstbuffet.

Of ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement of orïentaals kerstarrangement

Wij attenderen u graag op het volgende:

 • De Familie Kerstbrunch is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar bij opening van de reserveringsdata); 
 • De Familie Kerstbrunch is te reserveren vanaf 4 personen;
 • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens de Familie Kerstbrunch. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
 • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen;
 • In verband met het Coronavirus behouden wij ons het recht voor om reserveringen te annuleren indien wij hiertoe genoodzaakt blijken door eventuele (nieuwe) maatregelen vanuit de overheid en/of het RIVM en/of eventuele andere onvoorziene omstandigheden die invloed hebben op onze beschikbaarheid. Wij hanteren t.a.t. de richtlijnen vanuit de overheidsinstellingen en volgen de daarbij horende hygiëneprotocollen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met COVID-19 maatregelen;
 • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 11 december te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 30 november. Na deze datum kunt u uitsluitend nog wijzigingen doorgeven in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen (tot uiterlijk 18 december). 

Bekijk alle Kerstactiviteiten