Kerst

Familie Kerstbuffet

Met het Familie Kerstbuffet, in de kerstzaal op de eerste etage van ons hotel, verrassen wij u graag met heerlijke gerechten en de leukste activiteiten! Natuurlijk komt ook de Kerstman op bezoek en zorgen we voor die onmiskenbaar gezellige Kerstsfeer waar een kerstbuffet bij Van der Valk bekend om staat!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Kerstactiviteiten in 2021.

Familie Kerstbuffet bij Van der Valk

Laat u verrassen tijdens ons sfeervolle Familie Kerstbuffet in ons hotel! Kom met de gehele familie uitgebreid culinair genieten van ons heerlijke buffet met kleine voorgerechtjes, mini salades, wokgerechten, diverse soorten vlees en vis, bijgerechten en sauzen. Tot slot is er een feestelijk nagerechtenbuffet.

Het Familie Kerstbuffet vindt plaats op de eerste verdieping van Hotel Sassenheim-Leiden. Voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten om ze een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wanneer is het Familie Kerstbuffet?

 • 1e Kerstdag, 25 december | Aanvang 17.30 uur
 • 2e Kerstdag, 26 december | Aanvang 17.30 uur

Prijzen

 • Volwassenen: € 59,50 p.p.
 • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 27,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedistilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Het Familie Kerstbuffet is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar bij opening van de reserveringsdata). Het Familie Kerstbuffet is te reserveren vanaf 4 personen. 

Andere kerstactiviteiten

Naast het Familie Kerstbuffet op de eerste verdieping van ons hotel, serveren wij ook een Live Cooking Deluxe Kerstbuffet in het Live Cooking buffet restaurant.

Wilt u liever genieten van een brunch met Kerst? Kies dan voor onze Familie Kerstbrunch of de Live Cooking Deluxe Kerstbrunch.

Of ga een weekendje weg met kerst en kies voor ons kerstarrangement of orïentaals kerstarrangement

Wij attenderen u graag op het volgende:

 • Het Familie Kerstbuffet is uitsluitend via het aanvraagformulier hieronder te reserveren (alleen zichtbaar bij opening van de reserveringsdata); 
 • Het Familie Kerstbuffet is te reserveren vanaf 4 personen;
 • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens het Familie Kerstbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap;
 • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen;
 • In verband met het Coronavirus behouden wij ons het recht voor om reserveringen te annuleren indien wij hiertoe genoodzaakt blijken door eventuele (nieuwe) maatregelen vanuit de overheid en/of het RIVM en/of eventuele andere onvoorziene omstandigheden die invloed hebben op onze beschikbaarheid. Wij hanteren t.a.t. de richtlijnen vanuit de overheidsinstellingen en volgen de daarbij horende hygiëneprotocollen. Bekijk voor meer informatie onze pagina met COVID-19 maatregelen;
 • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient aan te betalen. Deze betaling dienen wij uiterlijk 11 december te hebben ontvangen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt;
 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 30 november. Na deze datum kunt u uitsluitend nog wijzigingen doorgeven in het aantal personen en/of speciale dieet/allergie wensen (tot uiterlijk 18 december). 

Bekijk alle kerstactiviteiten