Moederdag

Moederdagbuffet

Met ons uitgebreide Moederdagbuffet wordt Moederdag dit jaar extra bijzonder! Speciaal voor mama serveren wij de lekkerste gerechten in ons gezellige Live Cooking buffet restaurant, waar tevens de leukste kinderactiviteiten worden georganiseerd (onder begeleiding). Laat uw moeder zien hoe belangrijk zij is en boek ons gezellige Moederdagbuffet voor de hele familie!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Moederdagactiviteiten in 2022. 

Moederdagbuffet bij Van der Valk

Maak Moederdag dit jaar extra speciaal en verras uw moeder met een gezellig en uitgebreid Live Cooking Moederdagbuffet! Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje waarna u kunt genieten van de diversiteit aan luxe warme en koude gerechten. Met een feestelijk dessertbuffet wordt deze avond afgesloten.

Tijdens het Moederdagbuffet worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan luxe warme en koude gerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. 

Tijdens het Moederdagbuffet in het Live Cooking buffet restaurant van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden worden ook leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in de Wereldeters Kinderhoek. Natuurlijk zorgen we ook voor een leuke verrassing voor mama!

Wanneer is het Moederdagbuffet?

Informatie over de data en aanvangstijden volgt zo spoedig mogelijk.

Prijzen

Informatie over de tarieven volgt zo spoedig mogelijk. 

Inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Het Moederdagbuffet wordt geserveerd in ons Live Cooking buffet restaurant. 

Reserveer een tafel

Liever brunchen? Kies dan voor onze uitgebreide Moederdagbrunch.