Pasen

Familie Paasbrunch

De Familie Paasbrunch is een feest voor de hele familie! Geniet van heerlijke gerechten in onze speciaal ingerichte Paaszaal op de eerste etage van ons hotel.

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Paasactiviteiten in 2022. 

Familie Paasbrunch bij Van der Valk

Graag verwelkomen wij u voor een feestelijke Familie Paasbrunch op 1e of 2e Paasdag. In een sfeervolle ambiance geniet u van een scala aan koude en warme gerechten, afgesloten met een spetterend dessertbuffet. 

Op de kaart staan onder andere diverse warme en koude vissoorten, zoals makreel, (gerookte) zalm, forel, haring. Maar ook diverse rauwkostsalades, carpaccio, vitello tonato, varkenshaas, beenham, spareribs en procureur.

Speciaal voor onze jongste gasten worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Ook de Paashaas zal ons een bezoekje brengen!

Aanvangstijden Familie Paasbrunch

1e Paasdag: aanvang om 11.00 uur
2e Paasdag: aanvang om 11.00 uur

*Aanvangstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Prijs Familie Paasbrunch

  • Volwassenen à € 34,50 per persoon
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar) à € 17,50 per persoon

Genoemde prijzen zijn inclusief koffie, thee, melk en verse jus d’orange. 

Reserveren

De Familie Paasbrunch vindt plaats op de eerste verdieping van Hotel Sassenheim-Leiden in onze feestelijk aangekleede paaszaal.

Reserveer een tafel

Andere paasactiviteiten

Naast de Familie Paasbrunch op de eerste etage van ons hotel, serveren wij ook een Live Cooking Deluxe Paasbrunch in het Live Cooking Buffet restaurant.

Wilt u liever genieten van een diner? Kijk dan ook eens bij het Familie Paasbuffet of het Live Cooking Deluxe Paasbuffet

Fijne paasdagen!