Pasen

Familie Paasbuffet

Geniet met de hele familie van het uitgebreide Familie Paasbuffet op de eerste etage van ons hotel op eerste of tweede Paasdag! Naast de meest heerlijke gerechten geniet u van een gezellige paassfeer met uw naasten en natuurlijk komt ook de Paashaas op bezoek!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Paasactiviteiten in 2022. 

Familie Paasbuffet bij Van der Valk

Graag verwelkomen wij u voor het feestelijke Familie Paasbuffet op 1e of 2e Paasdag. In een sfeervolle ambiance geniet u van een scala aan kleine voorgerechtjes, mini salades, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten en sauzen. Tot slot is er een feestelijk nagerechtenbuffet.

Wanneer is het Familie Paasbuffet?

  • Informatie over de data en aanvangstijden in 2022 volgt zo spoedig mogelijk.

Prijzen

  • Informatie over de tarieven in 2022 volgt zo spoedig mogelijk.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Het Familie Paasbuffet vindt plaats op de eerste verdieping van Hotel Sassenheim - Leiden in onze feestelijk aangekleede Paaszaal. 

Reserveer een tafel

Andere Paasactiviteiten

Naast het Familie Paasbuffet op de eerste etage van het hotel, serveren wij ook een Live Cooking Deluxe Paasbuffet in ons Live Cooking buffetrestaurant. 

Wilt u liever genieten van een brunch? Kijk dan ook eens bij de Familie Paasbrunch of de Live Cooking Deluxe Paasbrunch

Fijne Paasdagen!