Verrassend feestelijk bij Hotel Sassenheim-Leiden

Vier Kerst 2019 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Kom gezellig langs met uw familie of vrienden en vier samen de mooiste en meest gezellige dagen van het jaar.

Kerstavond Live Cooking Diner

Op Kerstavond, 24 december 2019, kunt u in de Kerststemming komen met een heerlijk Live Cooking Diner. Bekijk meer informatie over het Kerstavond Live Cooking Diner op deze pagina.

Kerst Live Cooking Deluxe Brunch

Tijdens de Kerst Live Cooking Deluxe Brunch op 1e en 2e Kerstdag heeft u keuze uit een warm- en koud buffet met diverse vis-, vlees-, vegetarische- en eiergerechten, een assortiment aan luxe verse broodsoorten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet! 

Kerst Live Cooking Buffet Deluxe

Wilt u liever dineren? Laat u dan eens culinair verrassen tijdens ons Kerst Live Cooking Buffet Deluxe. Het luxe buffet bestaat onder andere uit diverse kleine voorgerechtjes, salades, vlees en vis van de plaat, bij- en wokgerechten en een spetterend dessertbuffet. Met een gerust hart kunt u genieten van alle gezelligheid.

Uiteraard is ook aan onze jongste gedachten gedacht. Er zijn diverse kindergerechten en in de kinderhoek zijn er leuke activiteiten. Daarnaast mag een bezoek van de Kerstman niet ontbreken!

Onze Kerstactiviteiten vinden beide plaats in restaurant Nest.

Reserveer een tafel

Voor het reserveren van een tafel voor een van onze Kerstactiviteiten kunt u contact opnemen met onze receptie. Gelieve de Kerstactiviteit, datum en het aantal personen aangeven bij uw reservering. Onze receptie is te bereiken via: sassenheim@valk.com of tel. 0252-219019.

Wij attenderen u graag op het volgende betreft uw tafelreservering:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap. 
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Wij attenderen u er graag op dat u het reserveringsbedrag dient aan te betalen. 

Compleet verzorgd Kerstarrangement

Wilt u de Kerstdagen comfortabel doorbrengen met een compleet verzorgd arrangement inclusief ontbijtbuffet? Combineer uw Kerst Live Cooking Buffet Deluxe met een overnachting in ons hotel. Bezoek bijvoorbeeld de stad Leiden en de inmiddels beroemde jaarlijkse Kerstmarkt. Of haal een frisse neus buiten en maak een mooie winterse fiets- of wandeltocht door de duinen van Noordwijk en Katwijk. Bekijk diverse winterse activiteiten in de omgeving van ons hotel. Toch meer zin om lekker te ontspannen? Dat kan in onze sauna. Lees meer informatie over ons Kerst Arrangement.

Kortom: Het onbezorgde Kerstgevoel beleeft u bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen!

Nieuwjaarsactiviteiten

Een nieuw jaar; dat moet gevierd worden! 

Nieuwjaarsontbijt

Op Nieuwjaarsdag, 1 januari 2020, bent u welkom om te genieten van een luxe ontbijtbuffet. Van van 9.00 tot 13.00 uur serveren wij doorlopend een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt.

Nieuwjaarsbrunch

Kom op zondag 5 januari 2020 gezellig proosten op het nieuwe jaar; een luxe en uitgebreid Nieuwjaarsbrunchbuffet staat voor u klaar. 

Een tafel reserveren voor de Nieuwjaarsactiviteiten

Voor het reserveren van een tafel voor de Nieuwjaarsactiviteiten, kunt u contact opnemen met onze receptie. Gelieve het aantal personen aangeven bij uw reservering. Onze receptie is te bereiken via: sassenheim@valk.com of tel. 0252-219019.