Kerst vieren bij Hotel Sassenheim

*Corona Update*

Kerst vier je natuurlijk het liefste bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Sfeervol en gezellig, samen met familie en/of vrienden, genieten van heerlijke gerechten en uiteraard de Kerstman!

Echter, naar aanleiding van de persconferentie van 14 december 2020 hebben wij helaas moeten besluiten om onze restaurants per direct te sluiten t/m dinsdag 19 januari 2021. 

Wij wensen u, ondanks de vele ingrijpende maatregelen, toch hele fijne feestdagen toe en een prachtig maar bovenal gezond nieuw jaar in 2021. Pas goed op uzelf, en op elkaar.

Bestel onze Kerstbrunch voor thuis!

Bestel een feestelijke Van der Valk Kerstbrunch voor thuis met onze luxe Kerstbrunchbox! Rijkelijk gevuld met ovenverse broodsoorten, heerlijke zoetigheden, hartige lekkernijen en een sparkling flesje Cava! Speciaal voor de kinderen hebben we een speciale Kids Kerstbrunchbox samengesteld, dus dat wordt genieten met het hele gezin! Te bestellen via onze OZZO Take Away site:

Bestel de Kerstbrunchbox

Het Van der Valk kerstgevoel voor thuis? Kies voor onze Kerst dinerboxen!

Wilt u toch graag het Van der Valk gevoel met de Kerstdagen? Kijk dan ook eens bij de speciale Kerstboxen van Valk Culinair, voor 2 personen en zowel in een standaard als in een vegetarische variant te verkrijgen! De boxen, waarmee u in een handomdraai een heerlijk en luxe 5-gangendiner op tafel zet, worden gekoeld door heel Nederland thuisbezorgd. Zie voor meer informatie:

Bestel onze Kerstbox!

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Kies dan voor een van de leuke kerstcadeaus van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. U kunt uit meerdere feestelijke pakketten kiezen in verschillende prijscategorieën. 

Bekijk onze kerstcadeaus!