Laatste Nieuws

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden beste meeting- en eventlocatie van Nederland in de categorie XL

Maandag 12 maart zijn voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; dè onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Persoonlijke benadering èn out of the box denken

De bekendmaking van de winnaar in de categorie XL bleef tot het einde spannend. Naast Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden waren ook Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Muntgebouw Utrecht in deze categorie genomineerd. Het was een close finish, maar na een objectieve kwaliteitscontrole en een bezoek van een onafhankelijke vakjury heeft de persoonlijke benadering van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, in combinatie met het 'out of the box denken' de doorslag gegeven. “De teamgerichte benadering is geweldig sterk. De uitstraling is zeer creatief: het thuisgevoel is een super zet! Ook zijn zij er duidelijk in geslaagd om ons te verrassen met het product en met hun persoonlijke benadering. De wijze waarop deze locatie omgaat met techniek en Wifi in de zalen zouden we overal wel willen zien.” Aldus de jury van de Nationale Meeting Award.

De kers op de appelmoes

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: “Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige Award. Twee jaar geleden is ons hotel volledig vernieuwd en sindsdien beschikken wij over een modern congrescentrum met maar liefst 16 multifunctionele zalen. De afgelopen twee jaar heeft ons team keihard gewerkt om ons nieuwe concept neer te zetten en wij zijn dan ook super blij met deze mooie waardering. Dit is de kers op de appelmoes!”

Initiatiefnemers Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA; vijf gerenommeerde partijen in de Nederlandse congresbranche.

Wilt u ook een onvergetelijk event?

Ons banquet-sales team denkt graag met u mee om van uw congres, event of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken. De contactgegevens van ons Banquet Sales team vindt u via deze link.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden omgetoverd in look-and-feel Toyota

In april 2017 vond in ons hotel de lancering van de allernieuwste Toyota Yaris plaats. Het gehele hotel was omgetoverd in de look and feel van Toyota. Wij vonden het een eer om deze prachtige lancering in ons hotel te verzorgen. Benieuwd naar de opbouw van de lancering? Bekijk onderstaande timelapse video. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!