Laatste Nieuws

Renovatie Comfort vleugel

Momenteel worden onze Comfort kamers en de gangen van de Comfort vleugel gerenoveerd. De kamers worden onder andere voorzien van nieuwe gordijnen en nieuwe vloerbedekking. En de nieuwe matrassen en nieuwe zithoek zullen zorgen voor nóg meer Comfort tijdens uw verblijf!

Voor onze vernieuwde Comfort kamers hebben wij gekozen voor mooie blauwe tinten. Onze schitterende regio zal terugkomen op de muren, waar prachtige bloemenfoto’s van kunstfotografe Magda Wasiczek zullen worden opgehangen.

Vanaf 15 februari zijn de Comfort kamers weer in gebruik en kunt u het eindresultaat zelf bewonderen. Wij horen dan graag wat u ervan vindt!

Tot die tijd zijn er helaas geen (of slechts een beperkt aantal) Comfort kamers beschikbaar. Ook de North Suite, East Suite, South Suite, West Suite, VIP Suite, Familiekamer en Superior kamers, welke zich allemaal in de Comfort vleugel bevinden, zijn pas na 15 februari weer te reserveren.

Tijdens de renovatie kunt u wel gebruik blijven maken van onze sauna- en fitnessfaciliteiten. Ook onze Deluxe kamers en Casino suite zijn gewoon te reserveren.

Mocht de renovatie voor eventuele ongemakken zorgen, bieden wij hier onze welgemeende excuses voor aan.

Als u een vraag heeft over het restylen van onze Comfort kamers, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze receptie via 0252 219 019 of receptie@sassenheim.valk.com

Klik hier om uw kamer te reserveren!