Vier Moederdag bij Hotel Sassenheim-Leiden

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Moederdagactiviteiten in 2020. 

Het is bijna Moederdag! De perfecte dag om uw (groot) moeder te verrassen! Hoe gaat u uw (groot) moeder in het zonnetje zetten? Met een heerlijke Moederdagbrunch of een uitgebreid Moederdag Live Cooking Buffet, bijvoorbeeld bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden?

Wilt u samen met uw (groot) moeder genieten van een gezellige Moederdag, dan bent u bij ons van harte welkom! Speciaal voor Moederdag biedt Hotel Sassenheim-Leiden speciale Moederdagactiviteiten aan.

Moederdagbrunch

Zoals elk jaar organiseert Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden op deze speciale dag de Moederdagbrunch! U wordt verwelkomd met een feestelijk drankje, waarna u met uw gezelschap naar uw tafel begeleid wordt. Onze moederdagbrunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, versgebakken broodjes, warme en koude vlees- en visgerechten, salades en fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn in de prijs inbegrepen. En natuurlijk worden er leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

De Moederdagsbrunch vindt plaats in Restaurant Nest.
Lees meer over de Moederdagbrunch.

Moederdag Live Cooking Buffet

Maak Moederdag dit jaar extra feestelijk met een uitgebreid Live Cooking Buffet. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje. Tijdens het Live Cooking Buffet worden een selectie van gerechten vers voor u bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan luxe warme en koude gerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Met een feestelijk dessertbuffet wordt deze avond afgesloten. Tijdens het Moederdag Live Cooking Buffet worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Het Moederdag Live Cooking Buffet vindt plaats in Restaurant Nest. Bekijk de prijzen en aanvangstijd op deze pagina.

Reserveren

Wij raden u aan vooraf een tafel te reserveren voor een van onze Moederdagactiviteiten. Dat kan via deze link of telefonisch via: 0252-219019.

Bekijk ook onze andere brunches en buffeten met de Feestdagen.
Wij wensen u een fijne Moederdag! 

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.