Pinksteren bij Hotel Sassenheim-Leiden

Via deze pagina zullen wij u tijdig informeren over onze activiteiten met Pinksteren in 2020.

Het lange Pinksterweekend is in zicht! Hoe gaat u de Pinksterdagen doorbrengen? Gaat u erop uit of blijft u liever dicht bij huis? Wat dacht u van een heerlijke Pinksterbrunch of een uitgebreid Pinksteren Live Cooking Buffet met familie of vrienden bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden? Zowel op Eerste als op Tweede Pinksterdag bieden wij een brunch als een Live Cooking Diner buffet aan. Lees meer over ons speciale Pinksteraanbod.

Pinksterbrunch

Geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijk verzorgde Pinksterbrunch op 1e Pinksterdag! Onze uitgebreide Pinksterbrunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, versgebakken harde en zachte broodjes, verschillende vlees- en visgerechten, diverse salades en fruit. Verse vruchtsappen, melk, koffie- en theesoorten zijn bij de prijs inbegrepen. Afsluitend is er een spetterend dessertbuffet!

De Pinksterbrunch vindt plaats in Restaurant Nest.
Lees meer over de aanvangstijd en prijzen van de Pinksterbrunch.*

*Aanvangstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. 
Bij te weinig animo zijn wij genoodzaakt de brunch te annuleren. Uw reservering kan in deze situatie kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Pinksteren Live Cooking Buffet

Uiteraard kunt u met Pinksteren ook kiezen voor een uitgebreid Live Cooking Buffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Tijdens het Pinksteren Live Cooking Buffet op 1e en 2e Pinksterdag worden een aantal uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan luxe warme en koude gerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Afsluitend aan het buffet wordt er een spetterend dessertbuffet gepresenteerd!

Het Pinksteren Live Cooking Buffet vindt plaats in Restaurant Nest.
Lees meer over de aanvangstijd en prijzen van het Pinksteren Live Cooking Buffet.

Kinderactiviteiten

In onze kinderhoek worden tijdens de Pinksterbrunch en het Pinksteren Live Cooking Buffet leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, knutselen, spelletjes spelen, gamen op de Playstation of wegdromen bij een Disneyfilm.

Reserveer een tafel

Wij raden u aan om tijdig een tafel te reserveren voor onze Pinkster-activiteiten.
Reserveer alvast een tafel voor uw Pinksterbrunch of Pinksteren Live Cooking Buffet online of bel: 0252-219019.

Activiteiten in en rondom ons hotel tijdens de Pinksterdagen

Het lange Pinksterweekend geeft ook de mogelijkheid om extra tijd met elkaar door te brengen. Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen en verblijf het Pinksterweekend bij Hotel Sassenheim-Leiden.

Erop uit met de fiets

Voor onze actievere gasten bieden wij een (elektrische) fietsverhuur aan. Verken de omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden per fiets en geniet van de natuur die in volle bloei staat. Na een goede nachtrust in een van onze moderne hotelkamers, bent u helemaal klaar voor een nieuwe dag! Bekijk onze toeristische informatiepagina voor de leukste activiteiten uit de regio.

Wij wensen u fijne Pinksterdagen!

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.