Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Dahlia showtuin

13 aug 2022 - 02 okt 2022

De Tulperij

Bezoek van 13 augustus t/m 2 oktober 2021 van dinsdag t/m zondag de prachtige Dahlia showtuin bij de Tulperij. In samenwerking met CNB kunt u genieten van meer dan 650 soorten dahlia's. De dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem. De Tulperij is open van 13 augustus t/m 16 oktober van 9.30 tot 17.00 (maandag gesloten).

Ook biedt De Tulperij de mogenlijkheid om 'De Dahlia excursie' te boeken. Deze excursie is inclusief speurtocht kost € 6,95 per persoon en kinder van 4 t/m 12 jaar betalen slechts € 3,95. De rondleidingen zijn elke dag te boeken om 10.30 uur, 11.30 uur (engelstalig) en 14.00 uur via de website.

Dahlia plukbed

Na een bezoek aan de dahliashowtuin kunt u er ook nog voor kiezen om uw eigen dahlia boeket te plukken in de Dahlia Pluktuin. In de kas zijn knipscharen en emmers verkrijgbaar. Na een korte uitleg van de Dahlia's die geknipt mogen worden, kunt u zelf uw boeket gaan maken. De prijs voor 10 Dahlia stengels is € 6,95. 

Koffie en appeltaart

In de kas of op het terras schenkt de Tulperij koffie/thee/fris en alcoholische drankjes. En natuurlijk de vers gebakken appeltaart waar De Tulperij inmiddels om bekend staat. 

Workshops

Er worden bij de Tulperij ook diverse workshops georganiseerd. Bekijk het actuele aanbod op de website. Ook is het mogelijk om bollen te kopen (tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten en alliums) en om dahlia knollen te bestellen.

Activiteiten

In het najaar worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd bij de Tulperij, bijvoorbeeld de Herfstfair en kunstexpositie. In het voorjaar is de Tulperij ook geopend voor een Tulpenexcursie door de bloembollenvelden! 

Meer informatie is te vinden op de website van de Tulperij