Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Activiteit Noordwijk

Interactieve City Discovery Game Noordwijk

10 feb 2021 - 20 dec 2021

Noordwijk

De Interactieve City Discovery Game Noordwijk is een superleuk programma rondom het strand, de boulevard en de duinen van Noordwijk met een informatief en hoog fun karakter. De ideale manier om met je vrienden of familie Noordwijk aan Zee op een leuke manier te verkennen.

Navigeer met de speciale GameApp naar de highlights van Noordwijk aan Zee, beantwoord vragen, voltooi foto en video opdrachten op je mobiel en scoor zoveel mogelijk punten. Je kunt deze game met 2-5 personen spelen, maar nog leuker is het om de competitie aan te gaan met je vrienden of familie.

Het doel van deze game is om op een leuke actieve manier Noordwijk te ontdekken. Bij iedere vraag of opdracht kun je punten verdienen.

Voor wie is de Interactieve City Discovery Game Noordwijk bedoeld?

Deze game is niet alleen geschikt voor toeristen die Noordwijk nog niet kennen, maar voor iedereen die een leuke actieve middag in Noordwijk wil doorbrengen. Door het competitie element ook superleuk om met een vriendengroep in teams tegen elkaar te spelen. Op een speciale webpagina houden we de scores bij van iedereen die deze game heeft gespeeld. Staan jullie aan het einde van het jaar bovenaan in de ranking?

Voor meer informatie kijk op: https://www.spev.nl/interactieve-city-discovery-game-noordwijk.html