Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Roze tulpen in een bloembollenveld

Tulpenexcursie

20 mrt 2021 - 09 mei 2021

De Tulperij

Bij De Tulperij in Voorhout kunt u in het voorjaar genieten van een fantastische tulpenexcursie! Samen met Daan, de bloembollenkweker, gaat u het land op en ontdekt alles over de tulp, narcis en hyacint. Van planten, rooien en verwerken; alles wat u moet weten over bloembollen komt aan bod. Natuurlijk kunt u tijdens de rondleiding ook foto's maken tussen de fleurige bloemen. 

De Tulperij ligt op slechts 10 minuten afstand van de Keukenhof, dus u kunt uw bezoek combineren!

Laat u inspireren!

Bij het zonnige terras van de Tulperij zijn diverse tulpen geplant die u de perfecte inspiratie bieden voor uw eigen tuin. U ziet bij de Tulperij welke diversiteit aan voorjaarsbloemen allemaal mogelijk zijn en zult ongetwijfeld geïnspireerd raken door de mooie combinaties van tulpen, narcissen en hyacinten. Wilt u ze liever op pot zien voor een terras of balkon? Kijk dan even binnen in de bloemkas! Anja en Daan, eigenaar van de Tulperij, vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Openingstijden De Tulperij

  • Dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur (ook op zondagen en feestdagen)
  • Van 20 maart t/m 9 mei 2021

In het voorjaar kunt u ook dahliaknollen kopen bij De Tulperij van diverse kwekers uit de Bollenstreek. Deze regio staat bekend om de dahlia's, omdat de knollen zo goed gedijen op de zandgronden. In het najaar is er bij de Tulperij ook een speciale Dahlia Showtuin geopend die zeker een bezoekje waard is! 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Tulperij.