Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

01 sep 2019 - 30 sep 2019

Scheveningen

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen zorgt ieder jaar weer voor adembenemende plaatjes. Verschillende landen strijden tegen elkaar verspreid over twee weekenden tijdens deze 40ste editie.

Het Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen is te populair geworden voor het zomerse festivalseizoen. Om veiligheidsredenen wordt het evenement dit jaar pas na de zomer gehouden. De organisatie is momenteel met de gemeente in overleg over nieuwe data voor het festival.

Wanneer de nieuwe data bekend zijn, zal dit gecommuniceerd worden via deze pagina.

Het vuurwerk wordt afgestoken vanaf een ponton voor de kust van Scheveningen. Vanaf het Scheveningse strand en boulevard is het goed te zien. Voorafgaand aan het vuurwerk, is er een randprogramma op en rond de boulevard van Scheveningen met diverse activiteiten voor jong en oud en muzikale optredens.

De shows zijn vanaf de boulevard en het strand goed te zien ook zijn er allerlei gratis activiteiten en optredens op de boulevard. 

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is op ongeveer 30 minuten rijden van Hotel Sassenheim-Leiden. Houd rekening met een drukke verkeerssituatie in en rondom Scheveningen. Lees hier meer informatie over het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.