Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

10 aug 2019 - 18 aug 2019

Scheveningen

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen zorgt ieder jaar weer voor adembenemende plaatjes. Verschillende landen strijden tegen elkaar verspreid over twee weekenden tijdens deze 40ste editie.

Het vuurwerk wordt afgestoken vanaf een ponton voor de kust van Scheveningen. Vanaf het Scheveningse strand en boulevard is het goed te zien. Voorafgaand aan het vuurwerk, is er een randprogramma op en rond de boulevard van Scheveningen met diverse activiteiten voor jong en oud en muzikale optredens.

De vuurwerkshows vinden plaats op 10–11 en 17-18 augustus 2019!*

De eerste vuurwerkshow vindt plaats om 21.45* uur, gevolgd door de tweede show om 22.30 uur. Vanaf ca. 19.00 uur is er een voorprogramma op en rond de Boulevard van Scheveningen. De shows zijn vanaf de boulevard en het strand goed te zien ook zijn er allerlei gratis activiteiten en optredens op de boulevard. 

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is op ongeveer 30 minuten rijden van Hotel Sassenheim-Leiden. Houd rekening met een drukke verkeerssituatie in en rondom Scheveningen. Lees hier meer informatie over het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

*Data en tijden onder voorbehoud.