Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Sinterklaas Live Cooking Buffet | 1 december

01 dec 2019,
17:00 uur - 21:30 uur

€ 37,50 p.p.

€ 17,50 per kind

Op zondag 1 december brengt Sinterklaas met zijn Pieten zoals elk jaar weer een bezoek aan Hotel Sassenheim-Leiden. Ook tijdens het Live Cooking Buffet zal Sinterklaas deze dag aanwezig zijn in ons sfeervolle restaurant 'Nest'.

Vooral voor de kleintjes belooft het een gezellige avond te worden. Er worden leuke activiteiten georganiseerd in onze speelhoek. En natuurlijk zal Sinterklaas de jongste gasten niet met lege handjes naar huis laten gaan...

Sinterklaas Live Cooking Buffet

Tijdens het Sinterklaas Live Cooking Buffet worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Prijzen

  • Volwassenen: € 37,50
  • Kinderen (3 t/m 12 jr): € 17,50

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om alvast een tafel te reserveren.