Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Bloembollenbedrijf De Tulperij

21 mrt 2019 - 12 mei 2019

Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout

Vanaf 21 maart tot en met 12 mei 2019 bent u dagelijks welkom bij bloembollenbedrijf De Tulperij in Voorhout. De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten van de Keukenhof en 10 minuten van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Vanuit de hele wereld ontvangt de Tulperij bezoekers op debollenvelden. Tussen de bloeiende tulpen staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis. 

Excursies door de bloembollenvelden
Samen met Daan de bollenkweker gaat u het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de bollen. Er is voldoende gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de kas wordt een film getoond over de bollenteelt. Hier kunt u ook terecht voor koffie, thee en versgebakken stroopwafels.

Groepsrondleidingen vanaf 10 personen, alleen op reservering via de mail info@detulperij.nl of telefonisch: 06-42233291. Prijs € 4,95 per persoon.

Voor individuele rondleidingen heeft de Tulperij een aantal data in het seizoen georganiseerd waar u bij aan kunt sluiten. Zie hiervoor de website. Ook leuk om op de fiets te bezoeken. Verder worden er workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken en narcissen rijgen.

Speciale activiteiten en workshops

4 april 15.00 - 17.00 uur: Stippen op porselein

7 april 11.00 - 14.00: Workshop Watercoloring en handletteren

20/21 april (Paasweekend): Kunstenares Leontine van der Klugt komt live schilderen.

12 mei (Moederdag): Tapijt voor de Vrede wordt gelegd met deksels en tulpenbloemen.

De Tulperij is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over het programma en reserveren vindt u op de website van de Tulperij. 

Adres: Oude Herenweg 16B | 2215 RZ Voorhout