Agenda

Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

IBC Amsterdam 2019

12 sep 2019 - 17 sep 2019

Amsterdam RAI

IBC staat voor International Broadcasting Convention. IBC is een jaarlijkse conferentie en tentoonstelling voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. IBC vindt plaats in RAI Amsterdam. 57.000 deelnemers uit meer dan 170 landen zullen IBC2018 tussen 12 en 17 september 2019 bezoeken.

IBC Exhibition: 13-17 September 2019

De IBC Exhibition brengt de toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De IBC-tentoonstelling omvat vijftien zalen over de RAI, die meer dan 1.700 exposanten herbergt om uw kennis van technologieën en trends te verrijken. De thema's rond specifieke technologiegebieden worden in drie hoofdgroepen onderverdeeld: creation, management and delivery.

IBC Conference: 12-16 September 2019

De IBC-conferentie is 's werelds grootste media-, entertainment- en technologieconferentie. Het is een wereldwijde bestemming voor discussie en debat over de vele verschillende uitdagingen voor de elektronische media en entertainment industrie.

Met 400+ wereldklasse sprekers, over 5 dagen, biedt IBC Amsterdam u toegang tot unieke inhoud die de hele media waardeketen omvat van inhoudsproductie tot distributie en monetisatie en alles tussenin.

Meer informatie over IBC Amsterdam vindt u hier. 

Op zoek naar een hotel tijdens IBC2019? Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ligt op slechts 20 minuten rijafstand van Amsterdam RAI. Bekijk snel onze ruime en luxe hotelkamers en boek een verblijf in ons hotel >> bekijk onze hotelkamers en suites.