Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Keukenhof

Een bezoek aan de Keukenhof in Lisse mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden!

Tijdens de openstelling van 22 maart tot en met 13 mei 2018 is Keukenhof weer geopend voor bloemenliefhebbers. Er staan maar liefst zeven miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten. Daarnaast worden er diverse demonstraties en binnenshows georganiseerd. De Keukenhof is fantastisch om te beleven.

Thema 2018: Romantiek in de bloemen

Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in de bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers nauw met elkaar verbonden. Keukenhof brengt u dit jaar in romantische lentesferen, met onder meer prachtige bloemenshows in teken van Romantiek, een grote rozenshow en een tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Het Keukenhofseizoen 2018 wordt afgesloten met Romantiek in Keukenhof, een festival met klassieke muziek in het park. Creëer een romantisch moment met uw geliefde en dans tussen de vele bloeiende bloemen. 

Verschillende weekenden worden evenementen georganiseerd in Keukenhof voor jong en oud. Bekijk onze activiteitenagenda voor meer informatie over de evenementen. 

Bekijk onze speciale Keukenhof Arrangementen, zodat u de fraaie bloeiende bloementuin kunt combineren met een heerlijke, ontspannende overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers.