Werken bij

Nieuwsgierig hoe jouw toekomstige werkplek er uit ziet?

In onze nieuwe open keuken wordt op niveau gekookt en staat kwaliteit voorop. Onze keuken is voorzien van de modernste keukenapparatuur zoals: een RÖNER, Pacojet, Thermoblender en Mibrasa grill. Een droom voor iedere professionele kok! Ons enthousiaste keuken-team bestaat uit meer dan 40 hardwerkende koks. 

Restaurant Nest
Restaurant Nest is ons trendy à la carte restaurant. Gasten kunnen hier dageljks genieten van de heerlijkste biologische streekgerechten, zeer vakkundig bereid door onze ervaren chef-koks. Voor een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige brunch; bij restaurant Nest is iedereen van harte welkom. 

Lees meer over restaurant Nest.

Live Cooking Buffet
Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur serveren wij het Live Cooking Buffet in ons restaurant Nest.

De gerechten worden vers bereid en gasten bepalen zelf wat zij willen eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, is er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook bieden wij een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten.

Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

OZZO Oriental Restobar
Liefhebbers van de oriëntaalse keuken ontdekken in een relaxte ambiance van OZZO Oriental Restobar de heerlijkste Aziatische gerechten, waaronder verse sushi. Gelegen aan het water kunnen gasten op het terras genieten van sushi en fingerfood tot een heel menu om te delen. Want ons motto is ‘Shared Dinner'; het samen delen en genieten van diverse smaken volgens Aziatische traditie. Tevens bieden wij  aan. 

Lees meer over OZZO Oriental Restobar

Meer info

Om alvast de sfeer te proeven van onze restaurants en ons hotel verwijzen we je graag naar onze chef-kok video, "Werken bij Nest-video" en onze hotelfilmfilmpje voor de functie Chef de Partie, en het filmpje voor de functie van Ontbijtkok.

Bekijk snel onze openstaande vacatures

Heb je zelf interesse of ken je iemand die ons team wil komen versterken? Stuur dan je CV met recente pasfoto en motivatiebrief z.s.m. naar Jolanda de Graaff, HR Manager, personeelszaken@sassenheim.valk.com.

Benieuwd naar de gerechten die wij bereiden? Bekijk de onderstaande foto's voor een sfeerimpressie. 

Follow us!

Wil je meer ervaringen lezen van collega's die al bij Van der Valk Sassenheim-Leiden werken?

Volg ons op Facebook Werken bij Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden

Of volg op Instagram Werkenbijvandervalksassenheim