Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende

Leidse Hofjes Festival

19 mei 2024 - 20 mei 2024

€ 24,50 p.p.

€ 2,50 per kind

Leiden

Muzikaal spektakel op verborgen plekjes in de historische Leidse binnenstad tijdens het Leidse Hofjes Festival!

Het Leidse Hofjes Festival op 19 en 20 mei 2024 mag je niet missen!

Achter de muren van de Leidse hofjes schuilt een wondere wereld. Intieme tuinen en beschutte plekjes waar je normaal niet dagelijks komt. Tijdens het Leidse Hofjes Festival zijn de deuren van de mooiste hofjes van Leiden geopend voor twee dagen vol concerten. De verborgen tuinen vormen het decor voor een breed scala aan bijzondere muzikale ontdekkingen. De sfeer is intiem en ontspannen, de muziek is van het hoogste niveau en van uiteenlopende stijlen en genres. Van grooves around the world tot hardcore classics en kindervoorstellingen of een combinatie ervan – vaak zijn de voorstellingen niet makkelijk in een hokje te plaatsen.

Bij een bezoek aan het festival zit je boven op de actie. Doordat de muziek uit de concertzaal wordt gehaald en bij de mensen voor de deur wordt gebracht, is de drempel lager dan ooit om een weekend vol onvergetelijke voorstellingen mee te maken.

Zie voor tickets, prijzen en het programma de website van De Leidse Hofjesconcerten. Koop je ticket online en ontvang een digitale bevestiging die je kunt inwisselen voor een polsbandje bij een van onze verkooppunten, waarmee je toegang hebt tot het hele festival. De polsbandjes zijn ook te koop bij de receptie (vanaf begin mei). 

Bekijk hier de aftermovie van het Leidse Hofjes Festival (2023).