Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Dahliafestival

Dahliafestival

10 aug 2024 - 13 okt 2024

Bollenstreek

Kom en geniet van de zomerbloemen in Nederland tijdens het Dahlia Festival van zaterdag 10 augustus tot zondag 13 oktober 2024. Ontdek verschillende (show)tuinen waar je de meest kleurrijke bloemen van Nederland kunt bewonderen. Alle showtuinen zijn verbonden met de Bloemenroute van de Bollenstreek, een fietsroute van 35 kilometer die ook langs het strand, de duinen en de gezellige bloemendorpen Lisse en Noordwijkerhout loopt. Daarnaast zijn er verschillende sightseeingtours beschikbaar die je individueel of in groepsverband kunt doen.

Vanaf 10 augustus 2024 is het tijd voor de leukste zomerbloemenactiviteiten tijdens het Dahlia Festival. De veelzijdige dahlia-zomerbloem heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, mede dankzij de aandacht die deze fotogenieke bloem krijgt op Instagram, TikTok en andere populaire sociale media. Deze populariteit is ook terug te zien in het aantal showtuinen en dahlia-bloemenevenementen in de Bollenstreek.

Voor een overzicht van alle tips en activiteiten tijdens het Dahliafestival verwijzen wij u graag naar de website Bollenstreek.nl, waar een heel mooi en duidelijk overzicht beschikbaar staat! Heeft u toch nog vragen? Kom gerust langs de receptie, we denken graag met u mee!