Spectaculaire autopresentatie bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een spectaculaire autolancering? Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden bieden we de perfecte setting om uw nieuwe model in stijl te onthullen. Met een combinatie van de juiste faciliteiten en een sfeervolle omgeving, zorgen wij ervoor dat uw autolancering een onvergetelijk evenement wordt.

Unieke autolift voor uw autolancering

Onze locatie beschikt over een unieke autolift, strategisch gelegen naast onze grootste vergaderruimte (regiozaal 2). Deze lift brengt uw auto moeiteloos naar het conferentieniveau op de eerste verdieping, waardoor uw presentatie vlekkeloos verloopt. Mocht u zich zorgen maken over de grootte van de lift, dan werken wij samen met onze betrouwbare partner Verschoor Kranen & Transport om uw evenement tot een succes te maken.

Uitgebreide parkeermogelijkheden en laadpalen

Ons ruime parkeerterrein biedt plaats aan ongeveer 400 voertuigen, en parkeren is gratis voor al uw gasten. Het parkeerterrein, met een oppervlakte van 490m2, kan exclusief voor uw evenement worden gereserveerd. Voor elektrische voertuigen beschikken we over een laadstraat met universele Tesla Superchargers. Hiervoor heeft u alleen de Tesla app (met account) nodig. 

Proefritten in de Bloemenstreek

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is centraal gelegen in de prachtige Nederlandse Bloemenstreek, dicht bij Leiden (10 min.), Schiphol Airport (15 min.), Den Haag (25 min.) en Amsterdam (30 min.). De omgeving is ideaal voor proefritten, waarbij u kunt genieten van pittoreske dorpjes en kleurrijke bloembollenvelden, vooral in het voorjaar.

Carwash faciliteiten

In de directe omgeving van ons hotel vindt u een carwash, en we bieden ook de mogelijkheid om een eigen carwashstraat op ons parkeerterrein te realiseren. Een deel van het parkeerterrein kan exclusief voor dit doeleinde gereserveerd worden, zodat uw voertuigen altijd in topconditie worden gepresenteerd.

Perfecte bereikbaarheid

Ons hotel ligt direct aan de A44, een belangrijke verbindingsweg tussen Amsterdam en Den Haag, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang voor al uw gasten.

Uw evenement in stijl

Wilt u uw locatie naar een hoger niveau tillen met opvallende branding? Wij begrijpen het belang van een sterke visuele identiteit. Of het nu gaat om een evenement, productlancering of een zakelijke bijeenkomst, wij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw merk op een indrukwekkende manier te presenteren. Onze faciliteiten omvatten audiovisuele techniek, catering, en zelfs de mogelijkheid om auto's in onze lobby te presenteren.

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen maken we van uw autolancering een groot succes!

Bel het Banquet Sales team