Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in de prachtige Bollenstreek!

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden met de bestseller! Combineer uw verblijf met een bezoek aan de stad Leiden of ontdek de prachtige fietsroutes in de omgeving van het hotel. Met de bestseller kunt u gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst.

Ga er last-minute nog even lekker tussenuit en geniet van het ultieme lentegevoel bij Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden! Op geselecteerde dagen met beschikbaarheid boekt u extra voordelig een verblijf van 1 of meer nachten inclusief ontbijt. Verken de prachtige omgeving en geniet daarna van de heerlijke restaurants in het hotel. 

Overnacht in een van onze luxe themasuites tegen een super scherpe prijs met de Suite Deal inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens uw verblijf maakt u als hotelgast gratis gebruik van de mooie hotelfaciliteiten in ons sfeervolle hotel, zoals de sauna & fitness, high-speed WiFi netwerk en parkeergelegenheid.

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.