Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in de prachtige Bollenstreek!

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden met de bestseller! Combineer uw verblijf met een bezoek aan de stad Leiden of ontdek de prachtige fietsroutes in de omgeving van het hotel. Met de bestseller kunt u gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst.

Overnacht in een van onze luxe themasuites tegen een super scherpe prijs met de Suite Deal inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens uw verblijf maakt u als hotelgast gratis gebruik van de mooie hotelfaciliteiten in ons sfeervolle hotel, zoals de sauna & fitness, high-speed WiFi netwerk en parkeergelegenheid.

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden. 

Arrangement

Zondagsdeal

Met de Zondagsdeal van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden geniet u van een heerlijke overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet, een gratis upgrade naar een Deluxe hotelkamer en een feestelijke fles bubbels op de kamer, van zondag op maandag!