Feestdagen

Onvergetelijke momenten bij Van der Valk

Feestdagen

Valentijnsdag

Vier de liefde met Valentijnsdag bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Geniet van onze luxe hotelkamers en suites inclusief romantische extra's waarmee het een Valentijnsdag wordt om nooit meer te vergeten.

Feestdagen

Pasen

Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden en geniet van een van onze luxe brunches en buffetten van het Live Cooking Buffet restaurant!

Feestdagen

Moederdag

Op deze bijzondere dag bieden wij een warm welkom aan alle moeders in ons sfeervolle hotel en restaurant. Laat u verwennen met een heerlijk ontbijt op bed, geniet van een uitgebreide brunch of reserveer een tafel voor een culinair diner. 

Feestdagen

Pinksteren

Kom gezellig Pinksteren vieren bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden! Geniet samen met de hele familie van een heerlijke Pinksterbrunch en maak van deze gelegenheid een onvergetelijk Pinksteruitje.

Feestdagen

Vaderdag

Maak van dit jaar een onvergetelijke Vaderdag voor uw vader en vier het bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden met een speciale brunch vol feestelijkheden! Laat uw vader zien hoe waardevol hij voor u is tijdens deze speciale gelegenheid. 

Feestdagen

Sinterklaas

Kom naar Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden en vier dit jaar Sinterklaas op een speciale manier! Ontdek de magie van het sinterklaasfeest in ons prachtige hotel. Geniet van een warm welkom en laat u betoveren door de feestelijke sfeer. Kom en vier het sinterklaasfeest met Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden!

Feestdagen

Kerst

Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! Met onze feestelijke kerstbrunches- en buffetten maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van waarbij natuurlijk ook de Kerstman bij ons op bezoek komt!

Feestdagen

Oud & Nieuw

Maak oud en nieuw dit jaar onvergetelijk en beleef oudjaarsavond en nieuwjaarsdag bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Sluit het jaar in stijl af met uw geliefde, vrienden en familie met een van onze spetterende oud en nieuw arrangementen of start het jaar goed met een feestelijke nieuwjaarsbrunch!