VOOR ONZE JONGSTE GASTEN

VALK KIDS BIJ HOTEL SASSENHEIM - LEIDEN

Kom gezellig samen logeren bij Van der Valk hotel Sassenheim – Leiden! Ons hotel beschikt over een fantastische familiekamer, die voorzien is van een speciaal gedeelte voor onze jongste gasten van 3 t/m 12 jaar. Hier vindt u o.a. een geweldig stapelbed, waar 2 kinderen de beschikking hebben over een eigen televisie! Lekker spelen kan ook met de uitgebreide speelgoedlade onder het bed. In de aangrenzende ruimte genieten papa en mama van luxe en comfort in het kingsize bed.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende menukaart in restaurant Nest, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Zo genieten ook onze jongste fans van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren, zodat het hele gezin een culinaire ervaring beleeft! In het restaurant bevindt zich bovendien een kinderspeelhoek waar de kleintjes zich geweldig kunnen vermaken.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes in de prachtige, kleurrijke regio; van een avontuurlijk bezoekje aan Duinrell of Monkey Town, tot een leerzame middag bij Space Expo en knuffelen met Alpaca’s; er is hier van alles te beleven. Bekijk onze See & Do pagina voor een overzicht van de leukste uitjes met kinderen.