Condoleance

Een condoleance organiseren: bij een overlijden komen er zoveel dingen op u af dat het prettig is als de organisatie van een condoleance u uit handen wordt genomen. Hotel Sassenheim - Leiden is een sfeervolle locatie waar u terecht kunt voor diverse condoleance arrangementen. Onze Banquet-Sales medewerkers zorgen ervoor dat deze gelegenheid tot in detail voor u is geregeld.

In alle rust kunt u samenkomen met familie, vrienden en andere naasten om hen de gelegenheid te geven elkaar te condoleren en de overledene te herdenken. Vanaf 30 personen reserveren wij graag een van onze privézalen. Bij minder gasten kunnen wij een gedeelte van ons restaurant voor uw gezelschap reserveren.

Uiteraard leveren wij ten alle tijden maatwerk voor uw condoleance. Juist die persoonlijke touch is zó belangrijk tijdens de dag van een uitvaart. Hield de overledene misschien heel erg van haring? Of proostte hij altijd met een advokaatje? Hoe mooi is het dan om dit terug te laten komen tijdens de condoleancebijeenkomst? Samen met u zorgen wij ervoor dat de condoleance een toch een prettige herinnering wordt.

Ons Banquet Sales team denkt graag met u mee hoe u deze middag kunt vormgeven. Graag nodigen zij u uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij een uitvaartondernemer uiteraard ook van harte welkom is. U kunt hen bereiken via telefoonnummer +31(0)252 46 22 55 of mailen via onderstaande button.

Meer informatie over een condoleance

Arrangement I - 1,5 uur - € 17,50 p.p.
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • 3 Luxe gegarneerde mini broodjes (hard/zacht) met diverse kaassoorten, rosbief en ham, gerookte zalm, brie, carpaccio, salades en paté
Arrangement II - 1,5 uur - € 22,50 p.p.
  • Onbeperkt koffie, thee jus d ’orange en water
  • Ontvangst met een kopje soep
  • Aansluitend een zacht broodje met een kroket
  • 2 Luxe gegarneerde mini broodjes (hard/zacht) met diverse kaassoorten, rosbief en ham, gerookte zalm, brie, carpaccio, salades en paté

Voor alle condoleance arrangementen geldt:

  • Overige dranken op basis van nacalculatie.
  • Bij een minimale omzet van € 2.000 wordt geen zaalhuur in rekening gebracht.