TEAMBUILDINGACTIVITEITEN

Een originele teambuilding activiteit is de perfecte manier om uw team nog beter te laten samenwerken. Een teambuildingsdag kan zowel fysieke als mentale activiteiten bevatten.Voor ieder wat wils dus! De centrale ligging van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden maakt het mogelijk uw conferentie te combineren met diverse in & outdoor teambuilding activiteiten.

Wissel het zakelijke gedeelte van uw bijeenkomst af met informele activiteiten vol adrenaline en plezier. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een interactieve ipad challenge, bootcamp, boogschieten, schermclinic, bamboestieken of een heuse Expeditie Robinson.

Minder inspannende teambuilding activiteiten, maar daarom niet minder leuk: een golf clinic, een solex of tuktuktour of een boottocht over de Kaag. 

Zoekt u een activiteit voor binnen dan is Hackathon een aanrader! Compete, challenge your brain, hack the code & win the grand prize. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende website https://www.noordwijk-events.nl/online-teambuilding-Hackathon

Of wat dacht u van een moordspel of escape room op onze locatie? De perfecte manier om uw team op informele manier te laten samenwerken en u hoeft er de deur niet voor uit.

Wij werken graag samen met onderstaande partners. Wij nemen uiteraard graag contact voor u op! Bekijk hun aanbod via onderstaande links.

SPEV - Sportieve Evenementen / Noordwijk events

Have Fun Events

Rederij Van Hulst

Escape room

Heeft u interesse in het boeken van een teambuilding activiteit? Ons Banquet Sales team denkt graag met u mee! Neem snel contact met hen op via telefoonnummer (+31)(0)252 46 22 55 of mail via onderstaande button.

Ik heb interesse in een teambuilding activiteit!