Business & Events

Trouwen bij Hotel Sassenheim-Leiden

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wist je dat je bij Hotel Sassenheim-Leiden de ceremonie, diner en gezellige feestavond kunt laten plaatsvinden? Omdat wij beschikken over drie verschillende restaurants en 16 zalen kun je bij ons terecht voor veel uiteenlopende wensen, van een intieme receptie, tot een spetterend feest met DJ! Onze zalen zijn volledig in te richten naar jullie eigen stijlwensen. Trouw bij ons in diverse stijlen en laat de gasten genieten van onze royale hotelvoorzieningen. Wij gaan ervoor zorgdragen dat jullie wensen tot in details worden verwerkt.

Bruidsfeesten
Ons Banquet-Sales team beschikt over jarenlange ervaring met bruiloften van diverse culturen. Wij begeleiden graag de culinaire invulling, in samenwerking met onze chef-kok. Van een Walking dinner tot diverse Live Cooking buffetten of een uitgeserveerd diner. Alles kan op maat worden samengesteld.  

Bruiloft in OZZO Oriental Restobar
In onze OZZO Oriental Restobar kun je bijvoorbeeld terecht voor een moderne bruiloft. Geniet van authentieke sushigerechten of geniet van onze uitgebreide wijnkaart, sfeervol terras en een ruime keuze uit fingerfood en borrel arrangementen.

Romantische huwelijksnacht 
Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in één van onze zes romantische suites. 's Ochtends kun je samen met de gasten nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet.

We staan je graag te woord om onze mogelijkheden voor het trouwfeest te bespreken. Jullie krijgen een vaste Banquet-Sales medewerker als aanspreekpunt toegewezen. Deze persoon begeleid je vanaf de eerste afspraak tot aan het einde van de bruiloft, zodat jullie ervan verzekerd zijn dat alle details worden nageleefd.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen voor een rondleiding en persoonlijke ontmoeting!

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk de video om een impressie te krijgen van onze locatie.

Bekijk de onderstaande foto's om een impressie te krijgen van onze trouwmogelijkheden.