Business & Events

Trouwen bij Hotel Sassenheim-Leiden

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Wist je dat je bij Hotel Sassenheim-Leiden de ceremonie, diner en feestavond kunt laten plaatsvinden? En natuurlijk kunnen jullie én jullie gasten blijven overnachten! Omdat wij beschikken over drie verschillende restaurants en 16 zalen kun je bij ons terecht met al jullie uiteenlopende wensen, van een intieme receptie, tot een spetterend feest met DJ! Onze zalen zijn volledig in te richten in jullie eigen stijl.

Wij gaan ervoor zorgdragen dat jullie wensen tot in details worden verwerkt!

Bruiloften
Ons Banquet Sales team beschikt over jarenlange ervaring met bruiloften van diverse culturen. We begeleiden graag de culinaire invulling, in samenwerking met onze chefkok. Van een walking dinner tot diverse (Live Cooking) buffetten of een uitgeserveerd diner: alles kan voor jullie op maat worden samengesteld! Wij plannen graag een afspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Romantische huwelijksnacht 
Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in een van onze romantische suites. Hebben jullie ons gevonden via Toptrouwlocaties.nl? Dan krijgen jullie de huwelijknacht kosteloos aangeboden! Wij bieden ook speciale tarieven voor jullie bruiloftsgasten. Wat is er nou leuker dan tijdens een overheerlijk ontbijt samen met jullie gasten na te genieten van jullie grote dag?


Banquet Sales Team 
Wij staan jullie graag te woord om jullie wensen te bespreken. Jullie krijgen een vaste eventmanager als aanspreekpunt. Zij zal jullie begeleiden vanaf de eerste afspraak tot aan het einde van de bruiloft, zodat jullie met een gerust hart ervan uit kunnen gaan dat alle besproken wensen worden nageleefd.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen voor een rondleiding en persoonlijke ontmoeting!

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Bekijk de video om een impressie te krijgen van onze locatie.

Bekijk de onderstaande foto's om een impressie te krijgen van onze trouwmogelijkheden.