Business & Events

Dé plek voor uw evenement

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is dé plek voor het organiseren van een unieke evenementen tot 1000 personen. Of het nu gaat om een grootse product launch, culinair galadiner, informele barbecue of een onvergetelijke feestavond: Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden regelt het voor u.

Multifunctionele zalen

Ons Meeting & Eventcenter beschikt over 5 multifunctionele zalen met flexibele wanden. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos! Verschillende thema’s kunnen zo verenigd worden tot één spectaculair event. Bruine kroeg? Geen probleem. Karaoke lounge? Doen we! Ook personal branding kan bij Van der Valk tot in de fietsenstalling worden doorgevoerd.

Culinair genieten

Onze chefs zetten alles op alles om te zorgen dat de catering tijdens uw evenement perfect verzorgd is. Zij draaien hun hand niet om voor een culinair 5 gangen diner, maar kunnen evengoed een fantastisch multicultureel hapjesbuffet voor u en uw gasten bereiden.

Event arrangementen

Wij hebben meerdere arrangementen samengesteld om u een indicatie te geven van de mogelijkheden en onze tarieven. Uiteraard blijft ieder evenement maatwerk, zodat het perfect aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij maken heel graag een gepersonaliseerde offerte voor u!

Contact us!

Ieder evenement is uniek. Ons ervaren Banquet-Sales team weet dit als geen ander en luistert naar al uw wensen en ideeën om vervolgens alle mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om samen met u een onvergetelijke en unieke gebeurtenis te creëren.

Nieuwsgierig?

Neem telefonisch contact met ons op via 0252-46 22 55 of per mail naar: banqueting@sassenheim.valk.com

Bereikbaarheid

Hotel Sassenheim-Leiden is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en gelegen aan de A44 tussen Amsterdam en Den-Haag, nabij Leiden. NS Station Sassenheim is op 10 minuten loopafstand. Parkeren wordt aan onze gasten kosteloos aangeboden, ons parkeerterrein beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Personeelsfeest

Een grootschalig personeelsfeest voor meer dan 1000 gasten? Daar draaien wij onze handen niet voor om! Onlangs hebben wij alle zalen omgetoverd in bijzondere thema’s: o.a. een bruincafé, casino en een Italiaanse lounge. Diverse artiesten kwamen deze avond optreden. Ook het naastgelegen dakterras was volledig in winterse sferen ingericht. Benieuwd naar de opbouw van de feestzaal? Bekijk snel de timelapse!