Zakelijke mogelijkheden voor kerst en nieuwjaar

Vier de feestdagen met uw relaties

Kom met het hele team naar het KerstFestival van De Loft bij onze luxe aangeklede kerstlocatie. Een schaatsbaan op het dakterras met warme chocomel en glühwein, een kerstman, muzikaal entertainment en een fantastische kerstmarkt met een mooi aanbod aan lokale kerstgeschenken.

De Kerstborrel: het jaarlijkse feestje waar uw personeel niet over uitgepraat raakt! Ideaal om op een informele manier het jaar af te sluiten en vooruit te kijken naar de plannen voor het jaar erna. Bij een Kerstborrel bij Van der Valk worden u en uw medewerkers in de watten gelegd door onze collega's; zij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Het is niet eenvoudig om een leuk kerstpakket voor uw personeel samen te stellen. Daarom hebben we bij Van der Valk alvast nagedacht over een ludiek en origineel kerstpakket voor dit jaar; onze kerstcadeaus zullen zeker in de smaak vallen. U geeft niet 'gewoon' een cadeau; maar een echte Van der Valk belevenis!

Oud & Nieuw

Nieuwjaarsborrel

Happy New Year! Luid samen met uw collega's het nieuwe jaar in met een feestelijke nieuwjaarsborrel bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Wij ontvangen u graag met een heerlijk arrangement waarbij het u aan niets ontbreekt.