Kerstborrel bij Van der Valk

De Kerstborrel: het jaarlijkse feestje waar uw personeel niet over uitgepraat raakt! Ideaal om op een informele manier het jaar af te sluiten en vooruit te kijken naar de plannen voor het jaar erna. Bij een Kerstborrel bij Van der Valk worden u en uw medewerkers in de watten gelegd door onze collega's; zij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Voor een Kerstborrel reserveren wij graag één van onze sfeervolle zalen of een gedeelte van onze restaurants. En uiteraard zal de ruimte in Kerstsfeer ingericht zijn!

U bepaalt zelf op welke manier u uw Kerstborrel wilt aankleden. U kunt de drankjes uiteraard op nacalculatie bestellen, maar nog overzichtelijker is het om een compleet verzorgd arrangement te bespreken, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Van bitterballen tot sushi en van oliebollen tot mini walking dinner: alles is mogelijk.

En wilt u uw werknemers extra verwennen? Wij bieden met veel plezier hotelkamers aan tegen een gereduceerd tarief. Ook onze Van der Valk kerstpakketten zijn een gegarandeerd succes.

Ons Banquet Sales team plant graag een persoonlijke afspraak met u in om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook laten zij u graag de verschillende ruimtes zien. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer +31(0)252 46 22 55 of stuur een email via onderstaande button.

Meer informatie Kerstborrel