Bruiloft bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Trouwen bij Van der Valk: wist je dat je bij Hotel Sassenheim-Leiden de ceremonie, diner en de feestavond kunt laten plaatsvinden? En natuurlijk kunnen jullie én jullie gasten blijven overnachten! Omdat wij beschikken over drie verschillende restaurants en 16 sfeervolle zalen kun je bij ons terecht met al jullie uiteenlopende wensen. Van een intieme receptie, tot een spetterend feest met DJ: onze zalen zijn volledig in te richten in jullie eigen stijl.

Bekijk de brochure

All inclusive bruiloft op 1 locatie

Uw gehele bruiloft op één locatie vieren is niet alleen makkelijk, maar ook voordeliger. Van het ja-woord, de borrel, het diner tot aan de feestavond; u kunt bij ons terecht voor de gehele bruiloft van A tot Z. 

Programmavoorbeeld

Huwelijksdag bij van der Valk hotel Sassenheim-Leiden (min. 50 gasten):

14:30 - 15:00 uur - Ontvangst
Ontvangst bruiloftsgasten onder het genot van een kopje koffie, thee en een petitfour 

15:00 - 16:00 uur - Ceremonie
Huwelijksvoltrekking / ceremonie in één van onze zalen

16:00 - 17:30 uur - Receptie 
Toost op het bruidspaar met een glas bubbels in onze OZZO Oriental Restobar

18:00 - 20:00 uur - Diner 
Uitgeserveerd 3-gangendiner inclusief drankarrangement tijdens het diner (binnenlands gedistilleerd)

20:30 - 00:00 uur - Feestavond*
Feestavond inclusief onbeperkt dranken, notenmelange op tafel, kaas en worst, gemengde warme bittergarnituur en ter afsluiting van de feestavond een heerlijke late night snack.

*Voor extra avondgasten (die alléén voor de feestavond genodigd zijn) kunnen we een supplement per persoon rekenen, zodat u voor hen niet het volledige dagtarief hoeft te betalen.

Wilt u liever een andere invulling van het programma of zijn er zaken waarmee u het bovenstaande programma wenst uit te breiden? Neem dan gerust contact op, wij stellen graag een offerte op maat voor uw bruiloft samen! 

Voordelen van onze trouwlocatie:

  • Officiële trouwlocatie in de Bollenstreek
  • Één locatie voor de receptie, ceremonie, het diner en het feest 
  • Een vaste eventmanager als aanspreekpunt vanaf de eerste afspraak tot aan het einde van de bruiloft
  • Meerdere locatiemogelijkheden: receptie, diner en/of huwelijksfeest kunnen plaatsvinden in één of meerdere zalen, het dakterras of in één van onze restaurants
  • Bruiloftslocatie met overnachtingsmogelijkheden: kies voor een van onze suites als bruidssuite en vul uw bruiloft aan met hotelkamers voor uw gasten.
  • Gratis parkeergelegenheid

Banquet Sales Team

Ons Banquet Sales team beschikt over jarenlange ervaring met bruiloften van diverse culturen. We begeleiden graag de culinaire invulling, in samenwerking met onze chefkok. Van een walking dinner tot diverse (Live Cooking) buffetten of een uitgeserveerd diner: alles kan voor jullie op maat worden samengesteld! Wij plannen graag een afspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Jullie krijgen een vaste eventmanager als aanspreekpunt. Hij of zij zal jullie begeleiden vanaf de eerste afspraak tot aan het einde van de bruiloft, zodat jullie er met een gerust hart vanuit kunnen gaan dat alle besproken wensen worden nageleefd.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen voor een rondleiding en persoonlijke ontmoeting!

Tel. +31(0)252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Bekijk de video om een impressie te krijgen van onze locatie.